Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 5 of 101 FirstFirst ... 3456710153055 ... LastLast
Results 41 to 50 of 1001

Thread: Mbyllur Dreambox - image, firm, soft, etj.

Member
    Uploads
    0

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

pershendetje te gjithve kam nje pytje per dreambox 800 HD origjinal esht nuk ma qet ip adress po du me bo flash?? ne fillim e ka qit e kam ber disa her flash prej interneti po tash nuk ma qet , nese ka dikush prej jush mem ndihmu , ju faleminderit

2. Advertise Here
    VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

1) Mer dreamup universal 1.3.3.9, hape dhe ativizo use network.
    2) mer dm lidhe me nulmodem pa e ndezur futi dhe fishen e network.
    3) kliko connect dhe me pas ndiz dm, do shikosh qe ne ekran do te shfaqet ip.
    me pas vazhdo proceduren nga web si me pare duke i futur ip qe te eshte shfaqur, ose mund ta besh flashimin dhe me dreamup po zgjat shume.
    Quote Originally Posted by beni-75 View Post
    pershendetje te gjithve kam nje pytje per dreambox 800 HD origjinal esht nuk ma qet ip adress po du me bo flash?? ne fillim e ka qit e kam ber disa her flash prej interneti po tash nuk ma qet , nese ka dikush prej jush mem ndihmu , ju faleminderit

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

E rendesishme eshte qe mbarove pune kurse per falenderime perdorni yllin poshte per mos mbushur temen me poste kot.

VIP Member OVES12's Avatar
    Uploads
    1,123

Ketu jeni ne temen e Dreambox dhe jo per rregullimin e antenave e cila eshte ketu link http://www.satsupreme.com/showthread...e-pyetje/page8
    Kujdes: Perpara se te shkruani per problemet qe keni duhet pa tjeter te lexoni temat qe ekzistojne dhe kur te bindeni qe nuk ka nje zgjidhje atehere duhet te shkruani

Senior Member thomaqirici's Avatar
    Uploads
    15

pershendetje cuna:si mund te vendosim nje boot logo ne dm800hdse?.per dm500s e di proceduren kurse per hd nuk gjeta dot nje manual..neqoftese e di dikush....po pati mundesi te na e tregoje..faleminderit.

Senior Member
    Uploads
    3

mirembrema kam nje dreambox 500s dhe kam nje problem aparati ndizet po nuk me jep figure nuk e di si tja bej i kam hedh imazhe te ndryshme por prap asgje me dreamup e merr imazhin ne rregull

VIP Member Mr-Bledi's Avatar
    Uploads
    12

Quote Originally Posted by cocu View Post
    mirembrema kam nje dreambox 500s dhe kam nje problem aparati ndizet po nuk me jep figure nuk e di si tja bej i kam hedh imazhe te ndryshme por prap asgje me dreamup e merr imazhin ne rregull
    provo te nderrosh ushqyesin... vendosi tjtr...
    duhet te pakten 1A ~ 1.5A
    Mund ta kete edhe ai problemin...

Senior Member
    Uploads
    10

Moderator i "nderuar" para se te fshish postimet lexoj me kujdes nuk kam problem me anten por problemin e kam pasur me DM500HD
    qe nuk dija si te veproja , ti ndrroja imagen ,apo kishte zgjidhje edhe me ate image qe e kisha ne DM
    se per mendimin tim tani ketu po u dashka qe te hapim edhe tema per Ushqyes te DM etj, etj tema, prandaj nuk eshte dashur te fshish postimin se kur kerkojme ndihme dmth. kemi nje hall per ate edhe pyesim e faleminderit prej njerzeve-antareve te forumit qe ndihmojne e nuk pertojne

Quote Originally Posted by OVES12 View Post
    Ketu jeni ne temen e Dreambox dhe jo per rregullimin e antenave e cila eshte ketu link http://www.satsupreme.com/showthread...e-pyetje/page8
    Kujdes: Perpara se te shkruani per problemet qe keni duhet pa tjeter te lexoni temat qe ekzistojne dhe kur te bindeni qe nuk ka nje zgjidhje atehere duhet te shkruani

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

pershendetje,

shpresoj te te ndihmojne, por te lutem mos te kapemi me ironi apo me ""(thonjeza) se nuk jemi ketu per te nervozuar por per te ndihmuar brenda mundesive.
    moderatoreve i eshte sosur durimi me disa antare qe vetem vesh nuk duan te marrin edhe pse i thuhet 100 here se s'behet kjo etj etj dhe prap i shkelin rregullat, dhe moderatoret nuk i kane perzene megjithese mund ta benin me ata persona qe bejne sikur s'kuptojne.
    per nje here qe ndoshta s'duhet te kishte fshire nje postim ose diçka jemi te paret qe kerkojme llogari dhe flasim me ironi ("")

prandaj te lejme gjerat te rrjedhin dhe qetesisht shpjegohet problemi ose gabimi qe eshte bere nga moderatori, dhe te siguroj se sdo mbetesh pa pergjigje pozitive, por jo duke e kerkuar te drejten me ironi apo me fraza qe nenkuptojne tallje.

nuk e kam me ty vetem por po perfitoj tek postimi yt dhe per te tjeret.

kaloni mire.

Quote Originally Posted by energy01 View Post
    Moderator i "nderuar" para se te fshish postimet lexoj me kujdes nuk kam problem me anten por problemin e kam pasur me DM500HD
    qe nuk dija si te veproja , ti ndrroja imagen ,apo kishte zgjidhje edhe me ate image qe e kisha ne DM
    se per mendimin tim tani ketu po u dashka qe te hapim edhe tema per Ushqyes te DM etj, etj tema, prandaj nuk eshte dashur te fshish postimin se kur kerkojme ndihme dmth. kemi nje hall per ate edhe pyesim e faleminderit prej njerzeve-antareve te forumit qe ndihmojne e nuk pertojne

VIP Member OVES12's Avatar
    Uploads
    1,123

Quote Originally Posted by energy01 View Post
    Kjo eshte per te gjithe paperjashtim.Kur nje antar kerkon ndihme per problemet qe ka, ne radhe te pare duhet te shpjegoj se si ka vepruar ose c'far ka bere per te realizuar ate qe deshiron.tani ti fillon bene nje pyetje dhe mer nje pergjigje e keshtu me radhe behet si pazar qe nuk i intereson me askujt qe ti te rregullosh problemin.tani kur une lexoj qe ti vetem pyet dhe nuk ke ber asnje perpjekje nga ana jote per te rregulluar prblemin qe ke, lind pyetja,................?????. edhe une natyrisht qe kerkoj ndihme duke i rreshtuar me radhe se cfar kam bere 1,2,3,4 i kam bere dhe tani nuk di me se si te veproj per te eleminuar problemin.cdo anetar duhet ti provoj te gjitha menyrat duke i ndryshuar qofte edhe imazhin pastaj shtron pyetjen e duhur.

Page 5 of 101 FirstFirst ... 3456710153055 ... LastLast
Advertise Here