Tuner 3 in 1 for Sunray SR4 / DM mund te vendoset ne DM500 dhe DM800HD duke hequr tunerin aktual?
Tuner 3 in 1 for Sunray SR4 / DM mund te vendoset ne DM500 dhe DM800HD duke hequr tunerin aktual?
Pershendetje. Kam serish te njejtin problem me Dreambox 500 + qe flashova para disa ditesh me imazhin e Pli-se (i pa modifkuar) qe me sugjeroi Benardi. Dje u bllokuar serish. Qendron drita e kuqe e ndezur dhe boxi nuk merr asnje komande. Me duhet ta riflashoj serish me DreamUp por nuk di se cili eshte imazhi me stabel per Dreambox 500 +. Nese ndonjeri prej jush ka perdorur ose ka njohuri per nje imazh stabel per Dreambox 500 + te me thote ju lutem se ku mund ta gjej. Faleminderit paraprakisht.
Problemi eshte se nuk e di nese eshte origjinal apo klon pasi ai nuk eshte aparati im. Por nese do te ishte origjinal nuk duhej te bllokohej me imazhin e Pli-se qe nuk eshte i modifikuar. Keshtu qe nuk besoj se duhet te jete origjinal por klon prandaj mendoj se nje imazh per klon do te ishte me mire. Flm.
futu te faqja zyrtare e dmm dhe aty ke nje opcion ku mund te vendosesh numrin e serise te dm500+ dhe dmm te thote nese eshte origjinal apo jo
nese eshte klon vendosi gemini 4.2 se eshte shume i lehte dhe te okupon vetem 50% te memorjes se dm500+
une e kam origjinal dhe nuk kam pasur probleme me dm500+ timen
nese te ben numra perseri te duhet te shikosh me rradhe gjerat duke filluar qe nga ushqysi dhe te te tjerat
klm