E ktheva aparatin ne spark, por nuk po lidhem dote me dcc, sa e ka username dhe pasword se i kam provuar te gjitha
E ktheva aparatin ne spark, por nuk po lidhem dote me dcc, sa e ka username dhe pasword se i kam provuar te gjitha
Amiko_alien_2_mgcamd-cccam_spark_support_setup_and_how_to_gui de
Pershendetle te gjithve sapo kam bler nje amiko alien 8900. Do te doje te dija kush esht softi me i qendrushen ,momentalisht jam ne spark,do te doja ndihmen e experteve. Faleminderit.
sistemi spark eshte zhvilluar nga ata qe kane bere edhe sitemin solaris
ndersa enigma eshte zhvilluar nga ata qe kane bere sistemin linux
mendimi im eshte qe ti vesh ne prove te dyja sistemet dhe shif te mirat dhe difektet dhe ne fund vendos ti vete se kush te jep avantazhe
me e mira eshte ajo qe te ben pune ty
e gezofsh dekoderin
jo nuk e kam kete aparat por jam duke lexuar shume keto kohe ne lidhje me kete sistem, big bobi ka sjelle disa linke qe kane suport mjaftueshem per kete sistem
une sapo te jem i lire do te sjell gjithshka qe mundem
liste kanalesh mund ta gjenerosh edhe ti vete me seting maker versionin e fundit ka edhe opcion per spark
po ta vendos me poshte, bashke me nje liste kanalesh dhe nje plug
po te vendos edhe nje guide te dobishme ketu edhe ketu
Rrofsh benard . E congigurova . Per momentin sillet shum mir te shohim ne vazhdim , instalova oscam , dhe linjat i punon shum mir . Linjat ja vendosa manualisht se dcc nuk me lidhet sedi arsyen. Megjithate te falenderoj.
WebTv >Just the Sexy's - vetem Sexy's No.2 test
WebTv with Just the Sexy's in Xml
---
WebTv mit Nur der Sexy's im Xml
Only Download when over 18