Аз качих лоадера и после пика с тоя прог. WILLEPROM , само сложих слот за карта на него.И после по начина описан от Plevel и Muggs.willem.jpg И мисля да си направя е такива карт2x-chip-piccard.gif![]()
Аз качих лоадера и после пика с тоя прог. WILLEPROM , само сложих слот за карта на него.И после по начина описан от Plevel и Muggs.willem.jpg И мисля да си направя е такива карт2x-chip-piccard.gif![]()
@filaponte ако си правиш такава карта, няма да трябва да правиш врътките описани по горе. Просто си слагаш чиповете на цокъл и като искаш да ги запишеш, сваляш ги от пратката, слагаш ги на програматора, записваш ги и пак ги връщаш на място.
@filaponte ако правиш поръчка за такива платки, направи повече и аз бих си купил няколко броя.
Мисля че няма де устрои цената само чипа pic16f84 е с цена 6.50лв и 24lc16 -0.60лв.И това става по скъпичко от една карта.
Не говоря за чиповете а за самата платка пък чиповете всеки ще си ги купува и да си прави сметката.
И мен ме пишете в сметките![]()
Темата е за програматор не за карти. Направете си нова тема ако ще се прави карта. Макар че програмирането през горните методи не е сложно така че, не виждам много полза да се прави с отделни чипове.
Не е сложно, но в комета парчетата са по 5лв цела карта.. не си струва толкова голема гимнастика.
На тая платка може да се сложи и at90s8515/24lc64 .