Интересно при мен само UK са минали друго не е записано. За сега работи.Но чух че на някой пак е черен екран.
EMM written
UK / G / S / UQ 31 / 0 / 0 / 0
Ето дъмп и за приемниците със затворени линукси. Тествайте и пишете дали работи.
Не успях тази карта да я накарам да работи. Записвах различни файлове ( с CAS3 ), пробвах различни версии на оскам. Картата я четох в приемника и във феникс (на линукс пц). Пущах като клиент mgcam... все тая.
Във оскам сървъра всичко изглежда наред, обаче картина няма. Най-големия успех ми беше като пусна външна линия и отворя даден канал, после пускам картата и спирам линията. Канала си работи докато не мина на друг канал. Това става само на някои канали.
Някакви идеи?
Ако има желаещ да му пусна линия да тества дали ще се отвори нещо?
Свързано с темата за карта триколор и съответно кръгова поляризация искам да предложа една маняшка пластина с изключителни резултати:А и да промотирам една нова тема в форума която мисля че много ще ни хареса!
Става с ymod-а. И 2-те които бях записал тръгнаха сумарно за около 20-25 мин. Някоя версия на нормалния оскам с който се ъпват?
С нормален оскам 8122, а четеш картата в ymod се обновява през camd35.
Според този руснак, авантата за триколора ще приключи на 31 януари. Дано след това пуснат нов дъмп, но да си знаете имало срок на годност.Гугл сказал, что выставка закончится 31-го!
Так это же ещё больше недели, живём)
Як ъпдейт днес....
0 / 0 / 0 / 3779