po ashtu eshte e vertet,gabimi ishte ne vende qe te them pairing,
po ashtu eshte e vertet,gabimi ishte ne vende qe te them pairing,
kam nje problem me nje linje ka disa dite qe me ka dale ofline kur i bej testin ne cardsharing.info me del ne regull jeshile ndersa ne aparat dm500 me del ofline kush mund te me ndihmoje
pershendetje, a i hap ndokush nga ju kanalet tek sat thor te paketes albanikasat?!!
kam nje problem me nje linje ka disa dite qe me ka dale ofline kur i bej testin ne cardsharing.info me del ne regull jeshile ndersa ne aparat dm500 me del ofline kush mund te me ndihmoje
Nuk e di nese po i thyej rregullat e forumit por rasisht pash ne kete web Digitalb HD ccam server ,une nuk e di nese punon sepse nuk kam dreambox hd .Qfare mendimi keni ju?
Kjo eshte nje faqe mashtruese qe e gjen ne internet me disa emra. Thjesht te marrin leket sadopak loqe qe te gjejne, qar e kane. Thjesht, ne shikim te pare, paketen Digitalb e kane vu ke Sirius ne 5 grade ?? dhe poshtu kane ne liste pershembull paketen ATN qe nuk eshte fare pakete satelitore por IPTV. Me nje fjale, mos bini pre e ketyre mashtrusve, qe qellim te vetem kane te ju zhvatin ndonje lek.
Tung adin dikush se si mundem mi shiqu programet e digialbit HD kam resieverin dreambox HDse me image neweinigma dhe tjert programa i shiqoj nepermjet CW flm.