ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΗ ΓΑΤΑ ΜΟΥ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ
ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΗ ΓΑΤΑ ΜΟΥ
re paidia tha hthela na matho kai ego ayta ta string ti einai ?
kai apo pou mporoume na ta paroume ?
ena programmer kai fileta kai na mhn grafeis me kefalaia giati den eimaste tyfloi...oute 8eloume na ginoume
wow! μου πηρε..δεν ξερω ποση ωρα να διαβασω ολα αυτα...αλλοιθωρησα...αλλα ενα πραγμα καταλαβα... ειμαι ασχετος ..με το θεμα...κριμα στα ξενυχτια μου τοσους μηνες...τιποτα δεν εμαθα....ναστε καλα ρε παιδια...![]()
Geia sas an kai eimai arketo kairo sto forum den sinithizo na postaro...(poloi tha poun kai tora pou xriazese kati mas thimithikes). H alithia einai san asxetos pou eimai de tha mpotousa kai na po kati. Se antithesi me tous perisoterous ego endiaferomai mono gia 2 kartes kai aftes gia prosopiki xrish. Edo kai mia ebdomada peripou exo skotadi mauro. Gia kali mou tuxi meta apo 10wres peripou katafera na anoikso ti mia me to gnosto arxeio kai oxi me ...Fa5.best. Gia tin defteri karta exo dokimasei sxedon olla ta files pou xero kai tipota. H karta einai 1.4 . Ypaxei periptosi kapios na bohthisei h logo dispistias apokleiete.
Eyxaristo ek ton proteron.
re paidia den einai logos na tsakonomaste synexeia kapou prepei na stamatisei auto exei katantisei m.........
prospathoume na diabasoume kati kai na broume mia lisi kai arxizei pali to brisidi.
file k na 8elei kapoios na se boh8hsei den mporei....giati ka8e karta klanei diaforetika. kaneis den 3erei poio arxeio 8a anoi3ei thn 2h karta sou giati ka8e garta xwneuei diaforetika arxeia k bgazei diaforetika Hsn ...synepws h erwthsh s den xrizei apanthshs....
twra gia pi8ana arxeia des pm
moredread gia.
Tha se diapsefso file mou ipa kai pio prin pos apo to HSN pou mas paragi to gati mas trogontas kapio fagito
mporoume na vroume ton kriko pou sindeonte metaksi tous ola ta fagita.
Sinepos ine prokathorizmeno to gati mas na paragi panta to idio HSN stin trofi pou epilegoume na taisoume
To kathe fagito erxete na simplirosi ta kene tou alou kai giafto iparxi i alisida pou ta enoni apo to proto fagito mexri to telefteo.
Etsi me mathimatiki akrivia kapios pou gnorizi mpori me to HSN pou iparxi sto gati na kseri ti fagito ine taizmeno kai pio na taisi gia na zontanepsi kai pali to gati.
I afetiria ine panta to fai gigantas 3/4/08 kai ine i arxi kai to telos tis GATAS paragontas ametrita kai ateliota HSN pou pola ine idi nekra SAPIA
An kapia stigmi katanoisete kai vrite tin afetiria poles erotiseis edo den tha tis kanate giati tha tis theorousate aftonoites kai dedomenes.
Na thimiso akoma kati pou exo ksanagrapsi pos kapies fores kai mono to provaita na kseroume afto ine arketo gia na mas dosi plirofories.
Den ksero an kano lathos ala nomizo pos to telefteo fai apoxeretistirio tou tasou mas vgazi mono arithmous sto HSN kai kanena psifio isos kano lathos omos.
Elpizo na voithisi ligo afto mou to minima iparxi fos sto tounel.
Kali sas mera.