Pershendetje
kete model mund ta clonosh edhe me Marned xci,se pari bene me( clean file) e mbas ingjekto me sofwer dhe seting .tung
pershendetje
avantazhi eshte se mundesh ta rregullosh dvb-s, dhe po ashtu nuk te nevojitet asnje lloj moduli ta perdoresh,pra se pari clean files dhe sofwer per marned 100xci , okej pra i ki te gjithe ketu www.marned.de shpresoj se te zgjithe problemin,
O danipr klonimin e bera, dhe me zgjidhi problemin e restartit, plus qe u rregullua dhe (STBreset). Tani problemi eshte se si te futem ne (EMU key ca system), sepse ne menu nuk gjeta ndonje udhezim. Nqs ka ndonje kod te fshehur per aktivizim, te lutem ma thuaj, por dyshoj se keta softwera jane vetem si drajvera per aparatin, pa emu key ne perberje.
pershendetje te gjithve
okej pra problemin qe pate u zgjithe,tash permes dreamloader dhe i merr marned softcam me code te reja dhe i jep ,apo me telecommande(pilot) menu mandej factory seting dhe e shtyp 1234 dhe te vjen cas menu ...etj tung![]()
O dani emu key e gjeta, por me duket se ne nje perplasje me modulin MRV, emulatori i aparatit eshte bere inaktiv. I fus kodet ne rregull dhe aparati si hap, kurse e provoj me modul, pervec CRYPTWORK, qe moduli se permban,te tjetrat i hap.Ka ndonje menyre per ta bere aktiv. Ah dhe dicka tjeter. Ky soft e permban kodifikimin CCW-DCW, sepse une smunda ta gjej.
He mo cuna asnjeri se di se me ca kodi aktivizohet emulatori i nje HIVION 9090XCI te klonuar ne MARNED 100XCI.
Pershnendetje te gjitheve
Decoderi yt ka cas emu dhe nje lexues conax te karteles origjinale tash perdor edhe nje matrix modul mrv,pra gjeje ku eshte konflikti !!!!!!!
mendimi im provoje nxjerre kartelen dhe modulin dhe shiko si po ecen
gjithehere : nje sofwer te ri dhe marnet softcam te dates se fundit
kam instaluar para shume kohe ket lloj modeli por me duket se nese eshte kartela ne apo moduli atehere cas emu nuk funksionon pra mendimi im...pra duhet te provosh tung
Ka disa dite qe sateliti Eutelsat W2 me del me shkeputje(figura e kanalit del njelloj si ne dite shiu,here iken e here vjen)ju lutem me tregoni eshte faji i satelitit apo mos me ka levizur koka e sacit?.Me respekt,JURISTI!