ilk önce herkese merhaba...arkadaşlar dat dosyasının yüklenmesini resimli olarak anlatabilecek bi arkadaş varmı acaba?
ilk önce herkese merhaba...arkadaşlar dat dosyasının yüklenmesini resimli olarak anlatabilecek bi arkadaş varmı acaba?
thank you
Bu şekilde oluyor
sevgiler...saygılar..
dt güncel dat ???????
opos loder v2.0 ile kartın ATR sini okut. daha sonda opos dat loderi aç com seç ve yükle tıkla. olumlu mesaj gelene kadar bekle. zaten bir ki saniyede gelir.
cok zor degil aslinda arkadas acik anlatmis..
bu şekilde yaparsak orjinal karta keyleri yükleyebilir miyiz
A Ç I K L A M A >>>>
**OPOS_Cryptoworks_CryptApp.eep ,,,,,,,,, eeprom yazan yere
**OPOS_Cryptoworks_CryptApp.hex ,,,,,,,,, flash yazan yere
**OPOS_Cryptoworks_CryptKey.hex,,,,,,,,, , cryptkey yazan yere
yüklenecek..
A Ç I K L A M A >>>> : 2 :
(Key güncelleme )
1.)dat dosyasını update exe ile aynı klasöre taşı.eski tarihli dat dosyasını klasörden sil
2.key updater programını açıp com ayarını yap. update yazan yere tıklıyarak keyleri güncelle
slm.. elimde bi programmer var fakat bundan şema çıkartmak biraz zor olacak gibi görünüyor.. özellikle kristal ve diyodun değerlerini okuyamıyorum.. devrede (2x7 ve 2x8 bacaklı olmak üzere) iki tane entegre var 2x8 bacaklı olmanın üstünde hin232cp p05....... yazıyor.. bunu okuyamıyorum.. bu nkonuda herhangi bi bilgisi olan biri yada elinde şema olup ta paylaşacak olan biri var mı?..
iyi gunler,
Ben phoneix programlayicisi ve bir opos cart edindim ayrica 12 voltluk adaptatorum var.bir tane de data kablosu (1_1 2_2 3_3 4_4 5_5 6_6 7_7 8_8 9_9 baglantili ) , oposcwupdate,OposLoa der programlarim var. Ancak programlar karti birturlu tanimiyorlar. Phoneix i 12 v. a baglayinca yesil isik yanmiyor; carti takiyorum program tanimiyor; Bana yardimci olacak birisi varsa cok memnun olurum. Eren Ahmeti in programini bulamadim onunla deneyemedim.