logo..gifPedia kalispera.
Skeftika na protino kati poli praktiko kai ousiastiko gia na katalavete epitelous pos idi pola gatia vriskonte se koma kai ine gia ton kouva idi.
An iparxoun kapia pedia pou epithimoun pragmatika na voithisoun tous filous pou perimenoun to mana eks ouranou tous dinete tora i efkeria.
Den ine aparetita na dosoun fagito oute na fotografisoun pio fagito ine kalo akoma kai logari,ala na ksekatharisoume siga siga pia gatia ine gia ton kouva
oste na mi pedevonte psaxnontas sta tifla giati isos na mi to gnorizoun pos kai to diko tous aniki se aftin tin katigoria.
Apo exo skefti na kano kati paromio kai tora nomizo pos oi singiries foithane gia kati tetio arki na simetexete oloi kai ta simperasmata tha ine entiposiaka.
Me liga logia tha prospathisoume na vroume to mitroo tou gatou mas praktika grigora kai sigoura kai tha pari o kathe gatos epitelous to noumero se pia katigoria aniki.
I klimaka pou tha gini i katagrafi tha ksekinai apo to F2 mexri to F36 kai analoga to F? pou exi o dikos mas gatos tha potame an pezi i oxi xoris na xriasti na grafoume HSN
Afto pou xriazete ine ena kameno fagito pou na kalipti tin ergasia pou protino kai nomizo pos to exo vri kai ine afto pou ginete tosos ntoros simera edo mesa.
An ine to idio me afto pou anevike extes ta ksimeromata sto geraki kai sxetizete me to 22-12-08_5 tote pame kala.
Lipon sizitisi epi tis ousias kai tha katalavete para pola me tin pio apli methodo xoris spazokefalies.
Lipon Peda To Thema Ine Etimo Den Thelo Proxirotites Kai Askopa Minima
As Ksekinisoume Xalara Tin Sizitisi Kai Siga Siga Tha Apofasiso Pio Fagito Tha Thisiasoume Stin Ergasia.