Παλαιότερα θέματα
σχετικά με Dreambox εδώ
######################################## ########
σε dream φλασαρισμενο με gemini και εξωτερικο reader ο τιτανας παιζει? η εγγραφη στα 6 ή στα 3,5?
Παλαιότερα θέματα
σχετικά με Dreambox εδώ
######################################## ########
σε dream φλασαρισμενο με gemini και εξωτερικο reader ο τιτανας παιζει? η εγγραφη στα 6 ή στα 3,5?
Εμείς οι Ελληνάρες, τα γειώνουμε όλα!!! Ρε σεις, δεν είναι δουλεια που την κάνει ο καθένας...αν ήταν έτσι, δεν λέω θα ήταν κατι απλό... Αλλά το παλικαράκι έχει μεράκι...
@dyndns Φίλε μου, είμαι λιγααααακι προσκολλημένος με την DMM λόγω του forum που σου εχω πει. Για την ακρίβεια, η DMM είναι μέσα μαζί μας και καταλαβαίνεις οτι σύμφωνα με όσα ξέρω και έχω μάθει απο τα παιδια, (κακώς μεν αλλά...) μεροληπτώ προς την πλευρά τους. Είναι φυσικό επόμενο...
@Fhillip_Morris... Με έχεις τσακίσει τον τελευταίο καιρό.. απο πίσω μου είσαι και απαντάς στα post μου!!! Σε ησυχία δεν με αφήνεις βρε παιδάκι μου!!! (πλακίζω φυσικά...!!!) Γεια σου φιλαρακι...
paidia xriazome tis odigies gia epanafora dm 500.an exei xanagraftei kapios as me voithisei dixnontas moy to post.eyxaristo
den fortonei neo image meta apo flash erase poy to ekana.milao gia enan klono 500 o opoios ap oti thimame exei kapia didikasia gia na epanerthei kai na dexete upload.
mpa tipota error,upload aborted! xrisimopoio to dream up v1.3.3.5 kai ektos apo ayto to arxeio reaper dm500_alps_boot_00_00_00_00_00_00 ola ta alla ta kanei error,upload aborted!
kanonika.kai ping kanei kai erase flas kanei