...Καλησπέρα σε όλους και καλός σας βρήκα, είμαι καινούργιος σ' αυτό το τόσο υπέροχο και τόσο χρήσιμο Forum μας. Θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια όλων σας.
Οπως σας είπα και στην αρχή, Εχω τον αποκωδικοποιητή POWERSAT ST 6000
(Combo Συσκευή - Βγάζει και τα επίγεια ψηφιακά), με ενσωματωμένο irdeto 2,
Εχεί 2 υποδοχές για Modula, και μια ομολογουμένως παλιά Modula (Την Matrix την παλιά (την πράσινη)). Εχω δορυφορικά κανάλια εδώ και 3 χρόνια, βλέπω απο 3 δορυφόρους (Hellas sat, Hotbird και Astra) και έχω επίσης νόμιμη συνδρομή Nova, εδώ και 2 χρόνια.
Θα ήθελα να ασχοληθώ με το σπάσιμο διάφορων καναλιών (Εκτός πακέτου Nova), Π.χ. Extreme sports, Τα διάφορα MTV, και διάφορα άλλα επίσης αξιόλογα κανάλια, αλλά και οποιοδήποτε κανάλι μπορεί να βρεθούν τα κλειδιά του. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ως τώρα με το σπάσιμο των καναλιών και το κατέβασμα τον κλειδιών τους, αλλά εκτός από το ότι πληρώνω τόσα λεφτά στη Nova, βαρέθηκα να πηγαινοφερνω στο μαγαζί και να το φορτώνω καθε βδομάδα (και πολλές φορές να αλλάζουν πάλι τα κλειδιά και σε λιγότερο απο 5 ημέρες) για να σπάει κάποια από τα υπόλοιπα κανάλια πλήρώνωντας και εκεί κάθε φορά 10 Eur.
Εχω προμηθευτεί το κατάλληλο καλώδιο για να συνδέσω τον υπολογιστή με τον αποκωδικοποιητή μου (Από 9πινο σε θύρα Usb).
Δεν έχω λοιπόν ασχοληθεί ποτέ με το κατέβασμα τον κλειδιών και με πέρασμα τους από τον υπολογιστή στον αποκωδικoποιητή μου.
Δεν εχω την παραμικρή ιδέα για την όλη διαδικασία.
Θα ήθελα λοιπόν την πολύτιμη βοήθεια όλων σας, και αναλυτικές πληροφορίες για την όλη διαδικασία,
Από ποιες σελίδες μπορώ να βρω κλειδιά για κατέβασμα (Προτείνετε μου κάποιες), ποια προγράμματα πρέπει να χρησιμοποιήσω (Και που θα τα βρώ για να τα κατεβάσω) στον υπολογιστή για να περάσω τα κλειδιά στον αποκωδικοποιητή και πως γίνεται αυτή η διαδικασία.
Πιστεύω πως ενώ έχουμε internet, είναι κρίμα να συνεχίζουμε να πληρώνουμε για το φόρτωμα του μηχανήματος μας και αυτό πολλές φορές να ξανά κλείνει ακόμη και σε 2-3 ημέρες.
Καθε βοήθεια σας μου είναι πολύτιμη και απαραίτητη, επειδή δεν έχω την παραμικρή ιδέα πάνω στο θέμα αυτό.
Στείλτε μου PM, ή στο E-mail μου, [email]
Οσοι μπορείτε βοηθήστε με.
Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά.
![]()

Οσοι μπορείτε βοηθήστε με.
Σας ευχαριστώ όλους προκαταβολικά.