pershendetje te gjithve.po esht e vertet un kam nje kaon te dg ia me port lani futa karten dhe te gjith ja te hapura . por nuk e di sa do te zgjasi. tung te gjithve.
pershendetje te gjithve.po esht e vertet un kam nje kaon te dg ia me port lani futa karten dhe te gjith ja te hapura . por nuk e di sa do te zgjasi. tung te gjithve.
Digitalb po vazhdo akoma pa pagese per abonent si ka mundesi kjo gje nuk po e kuptojme do vazhdoje keshtu apo do i mbylle fare para 2012...........
Mbaroi...
Cfare modeli Kaon Hd jep tani Digitalb?Kush eshte me i preferuar(pra a lejon ndryshimin e frekuencave,canalet fre ).Nuk e di cfare solli agiornimi i fundit.Informacionet me duhen per nje mikun tim qe do te bej abonim ,por do qe te jete i rekomanduar per modelin.Falenderoj ata qe me pergjigjen.
Edhe un kam te njejten pyetje per G@zin. I ka akoma kanalet e DGA HD?
nuk besoj ti kete, ne maqedoni ka filluar dhe thyerja e dga HD oferte gati dm 800 + abonim 1 vit ne sharing rreth 300 euro e kam pare 100% vete qe funksionon ne menyre tjeter e nje emu te vjeter Gbox qe e kalon ne Mgcamd por me sa dij une duhet qe internetin ta kesh me porte te hapur..........
Liqenas, interesohu pyet ndonjerin qe mendon se i ka ose me dergo ne pm nje kontakt. Sepse, une mendoj se pas hedhjes se softit te fundit per Kaon, nuk ekzistojne ende server me kanalet HD te DGA.Faleminderit!
***useless quote***
Ergoni bej nje prezantim ketu pastaj bej poste sa te duash.
Ergoni eshte perfaqesues i DGA ne boten satelitore shqiptare...
Keshtu qe me pm mos u merrni me te.
Po le te presim prezantimin e tij, ashtu sic missoervin sygjeroj.
@Ergon, posti 4 i yti te jete prezantimi...
Ndersa i pesti ketu: http://www.satsupreme.com/showthread...pairing)/page6