То още не се е разплело хубаво SD-то камо ли да мислим за HDs
То още не се е разплело хубаво SD-то камо ли да мислим за HDs
Някой може ли да ми даде по дълъг лог на картата
Щом има мераклий за префлашване ще оправим нещата ще пусна тема как се сваля флаша то си го има и в интернет. Не е тайна работа просто трябва да се потърси за въпросният процесор.
Ето и обещаната тема http://www.satsupreme.com/showthread...5518)-TUTORIAL
За смяната на смямата на софта добре, но pic вете пак ли трябва да ги има в схемата или не се знае?
Пиковете са за шеринг сървара те нямат нищо общо със смяната на софта. Който разбира да им декомпилира софта и ако разбере какви са им алгоритмите печели. Софта им обаче е криптиран така че е нужен някой супер спец. Пикове те са сложени, за да може да се изкарва пари понеже ако беше изцяло софт решение взимаш дъмпа качваш на друг и готово. Между другото има и друга спънка картите са им "женени за приемниците" това също задълбочава нещата да се направи универсален софт.
Според мен зада може да се прочете картата от оскам или друг сървар трябва в сървара да може да се генерира boxkey за да може да се симулира връзката на картата към съответният приемник (pair). Ако някой е компиларал оскам и по-точно човъркал в алгоритмите за четене на карти нека сподели дали това е възможно.
Този пост съдържа спам и тролинг по тази причина е изтрит.
Боби виждам в един друг раздел, че предлагаш локална. Кажи с хардуер мод ли си или със софтуерен. Ако си с хардуерен мод ще те помоля да направиш схема , както и какви части са използвани. За сега ме интересува само това.