Kam nje problem me dm 500s me ben vazhdimisht reboot, e kam me gemini 4.70 no bomb sa del per here te 2 logo e gp dhe thote please wait cccam me ben reboot u mundova ta flashoja me dream up por nuk ma njeh e flashova me flash wizard dhe kur beja hedhjen e kanalave me dm edit sa ecoja tek nje kanal psh my music me bente rebot dhe me del tabela e diseqc nuk di cfare te bej .
Pershendetje,
Mundohu ta flashosh me DreamUp qe te flesh mendjen.
Besoj se kur e flashove me FlashWizard dhe pasi instalove Cccam kur u ristartua nuk te ben auto restart apo jo ?
Pra pasi instalove listen e Settings te del tabelsa Disecq ?
Dhe qe ta flesh perfundimisht mendjen qe nuk ke problem imazhi instalo nje imazh te postuar nga Missoervin ne kete forum qe eshte origjinal vetem pa time bomb.
![]()
dreamup nuk e njeh une kam nje tjeter dhe ate e njeh kurse ky nuk e njeh kam frike se mos e ka tuneri, sepse sa futem tek setup-service searching-manual trans scan dhe shtyp ok me fiket dhe ben reboot. image e kam te mire te paster nuk besoj nga image.
pershendetje, kam marre kohet e fundit nje DM800 HD clone me sim 2.01 po kerkoj nje image gemini enigma II
brenda kishe nje black hole enigma II edhe s'me plq :S
e theksoj, per clone, se mos eshte ndonje image me timer boomb! :S :D :D