Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 3 of 100 FirstFirst 123458132853 ... LastLast
Results 21 to 30 of 998

Thread: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Senior Member Montezuma 1's Avatar
    Uploads
    4

Re: Dėgjoj vetėm zėrin pro s'kam figurė

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Ajo qe te ka thene missoervin ka te bej me ate nese ke internet ne dreambox dhe jo nese ke internet, se ajo dihet, pa internet nuk mund te shohesh gje. Por pyetja qe eshte shtruar eshte nese dreamboxi furnizohet me internet apo jo. Se ti perderisa ke pare TV me te njejtin aparat(DM) ke shoku yt, kjo do te thote se te tjerat ne DM i ke ne regull. Ose te pakten keshtu kuptohet.
    Per sa i perket zerit kjo s'do te thote gje se psh. ke tringu zeri del si te kesh c-line si jo.
    Te duhet nje kabell ethernet qe ta lidhesh DM me internet. Dhe me pas te besh konfigurimet ne DM ne menyre qe te besh te mundur lidhjen DM - Internet.
    Tani anetaret jane duke u marre me pregatitjet e Vitit te Ri dhe ndoshta nuk te japin dot ndihmen e nevojshme ne kete periudhe. Por ti mund ta shfrytezosh kohen duke lexuar temen e manualeve qe e ke << KETU>> aty ke gjithcka qe te duhet per aparatin Dreambox.
    Kabulli RS232 te duhet per ta flashuar me dream-up, ne rast se perdor PC. Ndersa kur perdor Lap-Top(varet nga laptopi), per flashim te duhet nje kabell RS232 to USB.

Gezuar dhe kalofsh mire.
    Fillestar, faleminderit per sqarimet.
    Gabimi ndoshta ėshtė i imi sepse nuk sqarova
    qe ne fillim siē duhej,kur thashe qe :sigurisht qe kam internet: kėtė doja tė thosha qė aparati furnizohet me internet.
    Aparatin e kisha te lidhur ne TV im,por SETUP-et mi kishte bėrė ai shoku (tani iku ne Itali) mirėpo tani ka nja njėmuaj qė nuk mi ze mė kanalet.
    Do tė lexoj ato manualet qė mė sugjerove, FALEMINDERIT pėr sqarimet

GEZUAR TĖ GJITHĖ ANTARĖVE TĖ FORUMIT DHE GJITHĖ SHQIPTARĖVE KUDO QĖ JANĖ NJĖ VIT TĖ MBARĖ DHE ME SUKSESE KUDO NĖ JETĖ

2. Advertise Here
    VIP Member gertl's Avatar
    Uploads
    1,424

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Pershendetje
    Fillestaro mire jam dhe uroj te jesh edhe ti mire. Besoj se do zgjasi kjo puna e btkcamit pasi ekipi qe e ka realizuar po kerkon Nline per ta zgjeruar me sa me shume paketa. Nuk e di sa cilesor do jete, por deri tani me ckam pare nuk jane keq. Kam pare disa here sky italian me Btkcam dhe mund te them qe ka qene shume mire me ndonji nderprerje shume te vogel. Here pas here ndonji pakete mund te kete freeze, por te gjithe e dime se nuk eshte softcam qe ti hapi kanalet me shpejtesi dhe pa probleme. E kemi theksuar qe per personat qe kane probleme me linjat stabel ky btkcam eshte shume OK. Per sa i perket Enigma 2 nuk di cfare te them pasi nuk jam interesuar fare meqe jam larg Dreamboxit HD per momentin. Biles jam kurioz te di si ka mundesi qe imazhe te tjere nuk po i japin suport ketij btkcam-it, por vetem gemini punon per momentin. Ndoshta gabohem por une nuk kam degjuar qe imazh tjeter te suportoje btkcam.
    Kalofsh mire

Senior Member
    Uploads
    2

O gertl une Btkcam e instalova ne dm 500 po ku ti gjej tash filen dmth ku ti gjej qelsat per ket cam ....

Banned
    Uploads
    2

as une nuk kam dm por me vu+duo punon disi jo aq mir se servi ashte i dobet sidomos ne skyger ka pengesa por jo aq te mdha
    si btkcam e njef mir vetem tek servi ka pak probleme se ashte i dobet

Contributing Member
    Uploads
    1

Kam bere une prova me Btkcam me aparat DM800 dhe me imazh Dream Elite dhe nuk me ka dhene rezultat,ndersa nje shoku im me DM 500 punon mjaft mire me Btkcam,sido qe tejete do te presim e do te bejme eksperimente...klm dhe urime per nje vit sa me te mbare...

Uploads
    1,424

Quote Originally Posted by risani View Post
    O gertl une Btkcam e instalova ne dm 500 po ku ti gjej tash filen dmth ku ti gjej qelsat per ket cam ....
    Pershendetje
    Risano nese e ke instaluar btkcam-in atehere ai duhet ti hapi automatikisht kanalet. Shiko se ndoshta nuk e ke aktivizuar. Aktivizimi bohet tamam si cccam, pra, duke shtypur butonin blu dha pastaj me butonin e zerit duhet ta heqesh nga common interface apo cccam dhe ta cosh te Btkcam dhe pastaj ta besh restart Btkcam. Shiko se sky italian hapet shume shpejt. E vetmja pakete qe tek une nuk punon eshte nova greke. Une mund te konfirmoj qe te gjitha paketat qe kam shkruar hapen, sigurisht ne astra-hotbird se une ato shikoj. Por i konfirmuar eshte edhe Digitalbi dhe Tringu apo edhe sky UK. Nese nuk i hap prape atehere ketu jemi dhe flasim.
    Kalofsh mire

Senior Member Kujdes99's Avatar
    Uploads
    4

Mua pervec novave nuk me hap as JSC dhe Polsatet

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by fillestari View Post
    Fillimisht, duke i kerkuar ndjese Gertit qe te ka sqaruar perpara meje......

BTKCami qe ka postuar Gerti per E1 ta tregon vete se ne cilen direktori futen filet qe perfshijne BTKcam-in.
    Pasi e hap, shikon qe ka var/ dhe pas var/ vijne me radhe /bin, /keys, /script, /uninstall dhe vazhdojme me radhe:
    Brenda bin/ ndodhet btkcam_ppc te cilen do ta fusesh ne var/bin dhe do ti japesh atributet 755
    Brenda keys/ ndodhen bis.cfg & btkcam.cfg te cilat do futen ne var/keys
    Brenda script/ ndodhet btkcam_1_cam.sh i cili futet ne var/script dhe atributet 755
    Brenda uninstall/ ndodhet btkcam_defile.sh i cili futet ne var/uninstall dhe atributet 755. Me pas i behet reebot DM dhe me butonin blu aktivizohet BTKCam-i. Kjo esht njera metode qe une e aplikoj me shpesh sepse kursej rreth 2% ne var/used.
    Por eshte edhe menyra e instalimit manual, ku folderin var qe ndodhet brenda asaj qe ka postuar Gerti, permes DCC e fut ne FTP dhe me pas e aktivizon te 'Manual Install'

Por ceshtja eshte se a ke leverdi ta instalosh qofte ne njeren metode qofte ne tjetren?? Une mendoj qe jo, sepse ky emulator funksionon njesoj si cccam-i. Psh ti nqs nuk ke C-line eshte kot ajo pune.Edhe btkcam-i punon permes B-line(keshtu po e quaj une) dhe nqs nuk ke B-line prape eshte kot ajo pune.
    Pra shkurt muhabeti keto B-line rinovohen c'do dy apo tre dite dhe duhet te presesh qe dikush ta postoj btkcam c'do dy dite.Pra i bie njesoj si c-linet publike.
    Per mendimin tim zgjidhja eshte te hedhesh imazhe Gemini(s'ka rendesi se cilin, mjaft mos te jete time bomb) dhe useraddons qe jane postuar me heret ketu te kjo teme.Dhe ta aktivizosh Btkcamin permes tyre(online).

Gezuar dhe kalofsh mire.
    Ne fakt kam cline por ishte kurioziteti per te pare si funksionon
    prandaj te pyeta,edhe imazhin gemini e kam.Te pershendes dhe Gezuar!

Uploads
    1,424

Quote Originally Posted by karikatori View Post
    Mua pervec novave nuk me hap as JSC dhe Polsatet
    Kurse mua novat nuk mi hap. Nejse jepi stop and restart btkcam dhe besoj do hapen. Une keshtu veproj nese nuk me hap kanalet. I jap restart btkcam softcam dhe pastaj hapen. Ndoshta te mbaron pune. Une konfirmoj edhe njehere qe Digitalb dhe Tring hapen me ane te btkcam. Sapo e testova.
    Kalofsh mire

Senior Member Kujdes99's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by gertl View Post
    Kurse mua novat nuk mi hap. Nejse jepi stop and restart btkcam dhe besoj do hapen. Une keshtu veproj nese nuk me hap kanalet. I jap restart btkcam softcam dhe pastaj hapen. Ndoshta te mbaron pune. Une konfirmoj edhe njehere qe Digitalb dhe Tring hapen me ane te btkcam. Sapo e testova.
    Kalofsh mire
    Po rrofsh ato u hapen...E vetmja paket qe ka qe qepare qe spo me hapet eshte Digital+(Spanjollet)Ty ti hap?!! Kurse per ne eutelsat neser besoj te blej nje kohe se me eshte djegur dhe te shohim dhe tring dhe dg meqe u hapkan.

Page 3 of 100 FirstFirst 123458132853 ... LastLast
Advertise Here