Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 695 of 1075 FirstFirst ... 195445595645670685690693694695696697700705720745795945 ... LastLast
Results 6,941 to 6,950 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Peace Love Unity douros's Avatar
    Uploads
    21

Re: Η 1η μου Ερωτηση, Αρχαριος, Ψαχνω αλλα δεν βρισκω..

Quote Originally Posted by the_player View Post
    Γεια και χαρά σε όλους.
    Είμαι κάτοχος ενός yumatu mx combo και θέλω να ρωτήσω αν και πως γίνεται να συνδέσω τον δέκτη μου με το δίκτυο. Έχω ακούσει για converter απο rs-232 σε ethernet (σ.σ: ο δέκτης διαθέτει μόνο σειριακή θύρα) αλλά όσο κι αν έψαξα στην ελλάδα, τόσο στο δίκτυο - σε ελληνικά site- όσο και σε καταστήματα h/y δε βρήκα τίποτα...
    Αν κάποιος είναι γνώστης του συγκεκριμένου δέκτη και έχει την ευγενή καλοσύνη ας δώσει ένα χέρι βοηθείας.
    Ευχαριστώ.
    Σου έστειλα πμ.

2. Advertise Here
    New Member
    Uploads
    0

Γειά σας και βασικές απορίες

Γειά σας και καλώς σας βρήκα.
    Κομάτι άσχετος στα sat, ξεκίνησα με την εύκολη λύση αγοράζοντας έτοιμο πακέτο (you know γάτα, receiver, πιάτο κλπ), αλλά περνώντας ο καιρός έχω ψιλοεξικοιωθεί με την όλη κατάσταση και το ψάχνω και λίγο παραπέρα. Το δύσκολο όμως είναι ότι έχω έλλειψη βασικών γνώσεων στα δορυφορικά και πρέπει πάντα να πάω ψάχνοντας. Παρακαλώ τα φώτα σας στα παρακάτω θέματα ή αν έχουν ήδη συζητηθεί τα αντίστοιχα link.
    α) ποια είναι τα είδη από τις κάρτες και τα διάφορα cam και ποιές οι διαφορές τους;
    β) Τι card reader χρειάζομαι για να επέμβω στην κάθε κάρτα; Υπάρχει universal reader για παραπάνω από ένα είδος κάρτας;
    γ) Από PC software και hardware (καλώδια κλπ) τι χρειάζομαι;
    δ) Οί κάρτες αντιγράφονται;
    ε) -άδειες κάρτες που βρίσκω;
    στ) κλειδιά που βρίσκω;
    Ρωτάω πολλά αλλά όπως είπα από κάπου θέλω να κάνω μια αρχή.
    Ευχαριστώ λοιπόν εκ των προτέρων για την βοήθειά σας και πάλι καλώς σας βρήκα

New Member
    Uploads
    0

File besttt ΒΟΙ8ΙΑ ΠΛΙΖ

GIA SOY FILE BESTTT EXO MPERDEFTI EXO ENAN V-Tech Z900 EBALA TITANIOUM 3 FORTOMENI ELLINIKA KAI KYPRIAKA PEZH MONO TA ELLHNHKA KAI KATA DIASTHMATA KOLAH KAI TON KLHNO APO TO KOYMPH PISO TOY KAI TON KSANANHGO KAI EPANERXETE ALA MONO ELLHNHKA H TITANIOUM 3 SE ALO MHXANHMA ANHGH KAI TA KYPRIAKA

Apo to menu tou dekti eida ta ekseis :
    Model ID 5119_COOL
    Hardware Version 5119
    Software Version 2.4.57 emu
    Loader Version 1.6.0
    Latest Update 3 MART. 2009

An einai na ton kano update alla pos,kai me pio software?
    Sorry alla eimai ligo asxetos vlepeis
    DEN EXO PROGRAMA KAI DEN KSERO POS TO PERNAO STO V-Tech Z900 KALODIO SHNDESHS EXO APO PC SE V-Tech Z900 ALLA PARAKATO DEN KATEXO AN MPOROYSES POLI ANΑLITHKA ODIGIES BHMA BHMA KAI ME TA PROGRAMATA EILHKRHNA 8A EIMOYN EIPOXREOS BARETHKA NA AKOYO ASXETOYS KAI NA MHN GHNETE TYPOTA

PROKATABOLHKA SEYXARHSTO ESTO KAI GIA TON XRONO POY 8A TO DIABASHS

VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Re: File besttt ΒΟΙ8ΙΑ ΠΛΙΖ

Quote Originally Posted by JOHNY852 View Post
    GIA SOY FILE BESTTT EXO MPERDEFTI EXO ENAN V-Tech Z900 EBALA TITANIOUM 3 FORTOMENI ELLINIKA KAI KYPRIAKA PEZH MONO TA ELLHNHKA KAI KATA DIASTHMATA KOLAH KAI TON KLHNO APO TO KOYMPH PISO TOY KAI TON KSANANHGO KAI EPANERXETE ALA MONO ELLHNHKA H TITANIOUM 3 SE ALO MHXANHMA ANHGH KAI TA KYPRIAKA

Apo to menu tou dekti eida ta ekseis :
    Model ID 5119_COOL
    Hardware Version 5119
    Software Version 2.4.57 emu
    Loader Version 1.6.0
    Latest Update 3 MART. 2009

An einai na ton kano update alla pos,kai me pio software?
    Sorry alla eimai ligo asxetos vlepeis
    DEN EXO PROGRAMA KAI DEN KSERO POS TO PERNAO STO V-Tech Z900 KALODIO SHNDESHS EXO APO PC SE V-Tech Z900 ALLA PARAKATO DEN KATEXO AN MPOROYSES POLI ANΑLITHKA ODIGIES BHMA BHMA KAI ME TA PROGRAMATA EILHKRHNA 8A EIMOYN EIPOXREOS BARETHKA NA AKOYO ASXETOYS KAI NA MHN GHNETE TYPOTA

PROKATABOLHKA SEYXARHSTO ESTO KAI GIA TON XRONO POY 8A TO DIABASHS
    φιλε μου εδω θα θεσεις το προβλημα σου και καποιο απο τα παιδεια θα σε βοηθειση http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=88795

Member
    Uploads
    0

Καλησπερα,

Λοιπον σμρ πηγα σε εναν φιλο να του φτιαξω το pc και κουβεντα στην κουβεντα μου λεει οτι εχει και μια καρτουλα σε εναν αποδικωποιητη και βλεπει τζαμπα Nova και οτι του κλειδωσε και θα παει να του την ξαναφτιαξει και θα πληρωσει καποιο ποσο ενω εχει παρει ηδη εναν programer και δεν ξερει να τον δουλευει...οποτε λοιπον ειδα οτι η καρτουλα πανω γραφει gammacard και αποφασισα να το ψαξω για να την προγραματισουμε μονοι μας και να που επεσα πανω σας..λοιπον επειδη εχω μπερδευτει λιγο καθοτι ασχολουμαι μονο 3 ωρες με το θεμα και αυτο μεσω του site σας που εχω διαβαζει αρκετα εχω μερικες ερωτησεις

1ον.Κατεβασα τον BestttLoaderV5 και το nova_update_05_10_2009_gr_to_all_cards_c y_to_some_cards_v2.1.gam βαζω την καρτουλα την ρυθμιζω στα 6volt και στον programmer και στον BestttLoaderV5 κανω Load --> Program και ειμαστε κομπλε σωστα? θα παιξει αμεσως μολις την βαλω στον reciever η θα πρεπει να περιμενω καποια ωρα?θα βγαλει καποιο μνμ το reciever που θα δω οτι ειναι οκ?
    2ον επειδη ενδιαφερομαι και εγω για να το κανω εχω ηδη πιατο Nova εγκατεστημενο και σκεφτομαι να παρω τον edision trojan reciever μιας και εχει και hdmi εξοδο..Που θα βρω καρτα "γατα" για να αγορασω?λογικα θα ειναι αγραφη...ακολουθω την ιδια διαδικασια για να την "ταισω"?και η καρτα δουλευει κανονικα στον edision trojan η θελει κατι παραπανω οπως στον dreambox?δλδ την "ταιζω" την βαζω και κομπλε?

Sorry για το μεγαλο post αλλα στην προσπαθεια μου να μυηθω και εγω σε αυτο τον κοσμο και αφουι το ρητο του rtfm δε ισχυει μιας και δεν υπαρχει περιμενω τα φωτα σας

VIP Member dyndns's Avatar
    Uploads
    7

gia edision dektes ehoun graftei dekades apantiseis
    pigaine s'auto
    http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=86361

Leptomereies apo ton @satgeo pou tous gnorizei teleia

Member
    Uploads
    0

Δεν ξερω αν ειναι το σωστο thread για να πω καποια πραγματα αλλα αν ειναι λαθος ας μεταφερθει απο τους moderators..
    Πρωτη επαφη με το σπασιμο της ακατανομαστης εγινε χθες βλεποντας την καρτουλα ενος φιλου που ηθελε "ταισμα" γιατι δεν επαιζε και οπως μου ειπε του ζηταγε ο τυπος που του την πουλησε 20 ευρω καθε φορα που δεν επαιζε...και τοτε σκεφτηκα γιατι να μην μπορουμε να το κανουμε μονοι μας?η καρτα πανω εγραφε gammacard με ενα search στο google βρηκα εσας και μεσα σε μια μερα καταφεραμε να την "ταισουμε" και να αποκτησουμε και τον programmer με 19 ευρω για μελοντικη χρηση...εκει που θελω να καταληξω επειτα απο αρκετο διαβασμα του forum ειναι πως ναι στην αρχη μπηκα με το σκεπτικο τζαμπα Nova αλλα τελικα βλεποντας το παθος καποιων mods εδω μεσα γιαυτο που κανουν και το κανουν για ολους εμας μπηκα στο τρυπακι του δεν με νοιαζει ποσα θα δωσω σε gammacar κλπ κλπ αρκει να μην τα δωσω στην ακατανομαστη για υπηρεσιες που θα επρεπε να στοιχιζουν φθηνοτερα (και για ολους τους αγωνες που εχω αναγκαστει ειτε να μην δω ειτε να τους δω σε καφετερια...)συγχαρητηρια για το forum και για την προσωπικη δουλεια του καθενος απο εδω μεσα!συνεχιστε την καλη δουλεια παιδια..μακαρι να υπηρχαν παραπανω γνωσεις σε ατομα για να μην πεφτει ολη η δουλεια σε 4-5 ατομα

Ευχαριστω οσους με βοηθησαν ακομα και αν ηταν 2:30 το πρωι

Banned
    Uploads
    4

Re: Ειδήσεις, Φημες, Προτασεις, Γενικες Συζητησεις

tha episimano tin prosoxi se osous apo esas kanete xrisi tou msn os tropo epikoinonias , na min kanete apolytos kamia lipsi h apostoli arxeiou kathe eidous , einai o eukolos tropos na sas kanoun hack stin ip kai kata epektasi sto pc ... an to kanete auto xrisimopoihste to antimalware tis malwarebites kai to spy bot s&d kai scannarete syxna to pc sas ( 1/week) , eidika ama blepete tpt perierga popups otan kanete surf px avabon kai meta ginetai redirect sto google .
    simera paratirisa to thema auto sto pc mou kai etsi opos perigrafo to elysa .

Member
    Uploads
    0

Re: Dektes & Modoules pou den pezoun Gata & Tita Rotame Apantame Sxoliazoume.

geia sas paides exo 2 dektes kai thelo na matho an prepei na agoraso kai trito dekti o enas einai topfield tf5000ci kai o deuteros sab ultimate sc iparxei pithanotita na do fos apo ton fevrouario me tita? euxaristo ek ton proteron

VIP Member theofilos's Avatar
    Uploads
    1

Re: Ειδήσεις, Φημες, Προτασεις, Γενικες Συζητησεις

ki ego pou nomiza oti itan pio asfales

Advertise Here

Tags for this Thread