Paidia exw enan dexti necobox mx plus series.
Model Id 5105 XBOX
Hardware Version 5105
Software Version 2.4.46 emu
Loader Version 1.8.0
Den eixa pote problimata me tin gata alla to erwtima mou einai an the paizei tin tita i an psofisei i gata tha paei kai autos mazi tis??![]()
kalhspera sas.exw sta xeria mou enan dekth humax ir-aceII.autos paizei thn g@toula mas?kai an exei kapoios to logismiko tha to ithela euxaristw!
Kalhspera se olous kai syxaritiria gia to forum sas.
Diavasa oti mporesa kai genikotera pistevw pws pira merikes plirofories sxetika me ta doryforika...
Exw enan Pvr 3001 ton opoio thelw na tropopoisw (karta) i na provw se oti allagi xreiazetai gia na apofygw to kostos pou me epivarynei aytin tin stigmi (diskoloi kairoi)...
Den jerw ean yparxei mixanima pvr (?) pou na dexetai tropopoiimeni karta.
To vasikotero apo ola einai na mporw na pezw se 2 tileoraseis me tin kathe mia na pezei oti ayti thelei (2 tilecontrol). Efoson einai dynaton kati tetoio.
Tha ithela na mou dwsete ta fwta sas sxetika me ta parapanw...
ti proteinete na agorasw, apo pou kai pws tha proxwrisw parakatw... oso to dynaton perissotera details einai eyprosdekta.
Se periptwsi pou den tha eprepe na kanw neo thread zitw sygnwmi apo tous mod... apla den ijera pou tha moporousa na postarw kati tetoio mias kai eimai pragmatika arxarios..
Eyxaristw ek twn proteron...
geia sas o yumatu sapphire paizei tin tita i theli kapio firmware?an nai pio?
kalhspera sas.Exw psaksei gia to an o dekths humax ir-aceII paizei thn g@ta,to losmiko tou to epsaksa sto site alla tipota an mporei kapoios na voithisei.....
saki o filos psaxni receiver na eine ke pvr na mpori na kani egrafi se skliro disko i se usb stick ,o opticum mulitroom den kani gia tis epithimies tou filou mas psakse gia dream 7025 auton ksero, perisotera pragtmata den gnorizo mia ke o sigekrimenos dektis eine panakrivos pano apo 400 euro
giati den rotas edo?
http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=88795
h kalitera edo..
http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=98014
Καλησπέρα παιδιά,
Έχω μια ερώτηση και αν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ να μου απαντήσει.
Θέλω να αγοράσω τον δέκτη AZBox HD Premium και θέλω να μάθω αν παίζει την gamma στο εσωτερικό reader του. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.