pershendetje ka ndonje antare qe ka bere homesharing me amiko 8840 me daljen e internetit......
kush ka informacion me shume per kte aparat ta postoj ktu.....
kalofshi mire....!!!
pershendetje ka ndonje antare qe ka bere homesharing me amiko 8840 me daljen e internetit......
kush ka informacion me shume per kte aparat ta postoj ktu.....
kalofshi mire....!!!
Pershendetje te dashur miqe. Kisha nje pyetje qe i drrejtohet atyre qe kan me shume njohuri ne <<CardSharing>>.
Mendoni se ne nje te ardhme te afert mund te 'thyhen' kanalet me Pairing System??
Faleminderit!
Nga sa di une behet, por kosto eshte shume e Larte, dmth nuk ja vlen, i bie me mire te marresh sherbimin e kompanise perkatese, kjo pune eshte shume e veshtire te zgjidhet, dhe kete teknologji do ta aplikojne dhe kompani te tjera fatkeqesisht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mendim im,digitalb nuk eshte haku kto jam 100 % i sigurt,ktu eshte ni person ose puntor i digitalb ose me qelllim digitalb e ka len ni card pa pairing personi qe shet digitalb edhe vetem nje,si ka mundesi qe ai person nese e ka haku te mos e shes n linen as edhe per 50000 euro kjo mua me duket shume qudi ketu eshte ka punon vetem nje card e digitalbit dmth ai person nuk e jep n line ose c line me reshare sepse per dy dit do te djeget carda e digitalb,sa ka kerkesa,prap po them une mendoj 100 % i sigurt se ktu nuk ka thyrje te dga s
Nuk realizohet ajo qe kerkon te besh ti.Ky aparat nuk eshte Linux,Maksimumi qe mund te besh eshte Homesharing.Mos kerko shume nga ky aparat ai nuk Punon as me Enigma 2 as me Spark.Kenaqu qe ka tunerin toksor DVB-T2+punon me Emu kurse ka problem me qendrushmerine e linjave ne menyre qe te punoje pa shkeputje kjo gje akoma nuk eshte zgjidhur megjithse ka pase suport me softe te ndryshem
pershendetie miq mund te me tregoni si mund te bej homesharing me golden media spark reload