prsh.munde te shofesh ne qofte se i istalon nje softcam te comanderit 6000 fta.prsh orf 1 2 atv. austriasat pa problem .edhe te turksat 42 munde te shofesh trt 1 2 3 edhe ntv sportin.
prsh.munde te shofesh ne qofte se i istalon nje softcam te comanderit 6000 fta.prsh orf 1 2 atv. austriasat pa problem .edhe te turksat 42 munde te shofesh trt 1 2 3 edhe ntv sportin.
Ja keput kot totila si ja kepusin ne tym nje pjese e robve ktu ne forum. Sat+ nuk hap sot me asgje me asnje program qe mund ta gjeni verdall ne internet. Edhe Rai qe hapej nuk hapet me se ka kaluar ne NDS. I kam provuar te gjithe softcamet e mundshme po nuk punojne. Nuk eshte problem softcami. Po nuk pati programin e lordofsat nuk punojne. Per te pare te gjitha paketat si Austriasat, ORF, Bulsat, BISS dhe ne menyre eksluzive TNTSAT duhet hedhur programi i Lordofsat qe mesa kam marr vesh un nuk e gjen dot free. Une kam 2 aparate Sat+. Nje te programuar me lordofsat dhe nje tjeter jo. Un jam munduar tja hedh aparatit tjeter Sat+ programin e aparatit qe me punon. U mundova shume dhe ne fund e hodha, por me thote Wrong Software tek menu dhe nuk me hap gje. Kush di ta zgjidhe na ben nder te tereve sepse mua tek aparat i programuar me lordofsat origjinal me punojne keto kanale qe ju thashe sportdigital, hustler, orf, idman, ntv spor, nova sport dhe me lexon edhe karten e Tring pa problem fare, kurse tek ky tjetri nuk bej dot gje. Kam patur edhe francezet po jane mbyllur tani.
,,provojini nese u hyjne ne pune,,
e habitshme pasi sot jam ne tirane tek tregu elektrik dhe degjoj me te padegjuaren per kete aparat qe aj po punon mir me upc,tntsat,cs link,orf,austriasat,bulsat dhe programin ata qe e kan ber kushtin 15000 mij lek te vjera,ajo qe me habit esht se ne asnje forum ku ka shqipfolese nuk egziston nje lajm i tille a mundet ndonjeri te na e konfirmoje
eshte e vertete qe njeri ne tirane qe i hap keto te gjitha + UPC, falas se gjen askund. pas 3 muajsh te bllokohet aparati do shkosh prape perjetsisht te ai. aparati nuk te merr me asnje program
po por ky nuk eshte i plote fuqishem rruget qe shume te tjere kan ndjek ka ndjek dhe ai me pune e ka arrit
kete
gje dhe se nuk ka asgje anormale haia ime ishte sse si asnjeri ne keto forume nuk dha informacion
me vjen mire qe ka njerez aq te xote dhe qe kane aftesi bravo!