Pershendetje,besoj se ne spark te eshte bllokuar.Po nqs e starton ne enigma2 e ke provuar??
Po me DCC e ke provuar te lidhesh ??
Dhe cfrar i bere qe tu bllokua boxi??
Pershendetje,besoj se ne spark te eshte bllokuar.Po nqs e starton ne enigma2 e ke provuar??
Po me DCC e ke provuar te lidhesh ??
Dhe cfrar i bere qe tu bllokua boxi??
kam pas nje usb me programe, dhe kalamat e kan mar dhe e kan instalu dhe nuk e di se cfare kane bere upgrade! vetem me spark e kam provu, nese keni mundesi te me ndihmon se si te veproj!
A ke enigma2 te instalur ?nqs ke enigma2 perse nuk e provon.
1) boxi duhet te jete i fikur,perpara se ta ndezesh boxin, mbaj te shtupur botonin OK deri sa te tregoj ne Display FORC,leshoje butonin ok dhe shtup menjehere butonin P (V)dhe boxi fillon te startoj ne enigma2
"T TO" dhe "7 70" do te thote qe usb nuk i pershtatet boxit ose direktorin nuk e ke ne rregull,provoje me nje usb tjeter.
kutu po te postoj nje triplex1258rescue
E shkarkova dhe e kopjova ne usb kingston 2gb, dmth hapa folderin dhe 2 dokumentet qe ishin brenda i kopjova tek usb e formatuar fat 32, deri ketu besoj skam gabu ndonje gje, aparat perseri me nxierr T TO!
Nuk po arrij ta zgjidh problemin, ju lutem kush ka ndonje ide tme ndihmoj, e provova me 3 usb te ndryshem por perseri me nxierr ne Aparat T TO! Ju lutem me ndihmoni! Usb jan kingston, hp dhe nje tjerer!
O shoku edhe nje here po te sqaroj,ti duhet te shpjegosh se si ke vepruar.
1) shiko folderin nqs e ke ne rregull dhe usb duhet te jete e formatuar fat 32. provoje me disa menyre folderin
2) boxi duhet te jete i fikur kur te vendosesh usb.
3)Ndize boxin duke mbajtur te shtypur butonin OK deri sa ne Display te dali FORC leshoje butonin ok dhe shtyp butonin (^)dhe boxi duhet te startoj ne spark.
Po me DCC lidhet boxi ??
e di se ndoshta u bera i bezdishem duke kerkuar ndihme dhe ju kerkoj ndjese! e kam shkarku softin, e kam formatu usb. dhe kam kriju nje folder me emrin spark ne te, tek ky folder kam hedhur dy folderat qe gjenden tek softi qe kam shkarku, dmth mimar.tar,gz dhe userfusb.img.tar.gz! pataj fus usb ne aparat, aparati eshte i fikur. mbaje te shtypur butonin OK dhe me celesin mbrapa e ndezi, derisa ne aparat del spark dhe force. pastaj shtypi butoni qe ngren zerin >! pasat pas 5 sek del ne aparat T TO, KJO ESHTE E GJITHA, NUK E DI NESE NUK E KAM DNJEK PROCEDUREN NE RREGULL! E KAM PROVU DHE ME ENIGMA 2 DHE E NJEJTA GJA, DJE ME ESHTE LIDHUR ME DCC, SOT SPO ARRIJ TA LIDH, NUK E GJEN IPIN! NESE E LIDHI KA NAJ PROCEDURE SI TE VEPROJ!