A hapet UPC 0.8W me Emu ne DM800 hd...se nuk kam gjet ndonje softcam per kete pakete..
Po hapet me OscamYmod.
Doja te falenderoja ne rradhe te pare: bobimilo, QIRI, MATJANI per sugjerimet e tyre.
Duke ju referuar faktit qe jam fillestar ne kete fushe, aftesive te mia per te kuptuar se si funksionon i afrohet me shume pergjigja e missoervin. Do te lutesha qe brenda mundesive te me ilustroje me ndonje foto ose ndonje link me konkretisht pajisjet qe me nevojiten, ne menyre qe ti kem me te qarta dhe me te thjeshta per ti kerkuar. Gjithashtu doja te dija qe menyra e sugjeruar nga ty, a ke dijeni nese eshte e testuar dhe a funksionon, si dhe nese mundesh nje shpjegim me te qarte ne lidhje me hapat qe duhet te ndjek per te bere konfigurimin ne rregull. Nje nga arsyet pse me duket dhe me thjeshte menyra e sugjeruar nga ty eshte pasi kam nje DM500 i cili mund te marre internet vetem nepermjet portes lan, dmth rj45. Duke shpresuar ne nje pergjigje sa me te shpejte te falenderoj ty dhe te gjithe anetaret e forumit te cilet jane gjithmone te gatshem per ti dhene zgjidhje pyetjeve dhe problemeve qe nganjehere behen nga diletante si puna ime;)
HOWTO oscam <-> cccam
Si te bejme share per ata qe nuk e dine.
eshte ne dy gjuhe anglisht dhe gjermanisht.
Mirmbremani mund te me ndihmoni fshiva kanalet ne nje dm 800 hd i bera disa here kerkim por nuk po bej asgje![]()