me deamedit ska problem por une deshiroj te marr kanal listen nga addonsi nga vet resiveri dhe me paraqitet full memory
me deamedit ska problem por une deshiroj te marr kanal listen nga addonsi nga vet resiveri dhe me paraqitet full memory
a ndikon ne dm imazhi per cilesi figure jom tu i ba do krahasime e krahasova aparatin HD te Tringut dhe Dreambox 800hd se ka shum dallime te medhaja qe per cilesi figure aparati hd i tringut kuka kogja perpara per nga cilesia e figures
a mund te me tregoj ndonjeri se pse ne nje dm 500s spo bon as me bo kanalet me kod e as mi fshi krejt e kom fjalen per primafila po i fus kod ose po e fshi kanalin kur restartohet i kthen prap cila eshte sgjidhja ?
kete e kam cek edeh me larte qe po ndodh ne dm500s,,,,edeh te une i fshij ato programe qe deshiroj dhe prap kthehen nuk e di pse,,,dikush tregoj se me ndrru imazh ,nuk perseritet problemi,por une edhe keshtu e kam provu ,pra e njejta gje edeh pse e kam nrru imazhin,,,,,kam bere disa prova por kot,programet qe fshihen ,kur te starton dm prap kthehen,,,,nese di dikush me mire le te na shpjegon pse ndodh kjo,pershendetje