Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 56 of 63 FirstFirst ... 6314651545556575861 ... LastLast
Results 551 to 560 of 628

Thread: Sat+ DT470

Awaiting Email Confirmation
    Uploads
    0

Re: Sat+ DT470

prsh.munde te shofesh ne qofte se i istalon nje softcam te comanderit 6000 fta.prsh orf 1 2 atv. austriasat pa problem .edhe te turksat 42 munde te shofesh trt 1 2 3 edhe ntv sportin.

2. Advertise Here
    Moderator flamurtari's Avatar
    Uploads
    293

Quote Originally Posted by totila View Post
    prsh.munde te shofesh ne qofte se i istalon nje softcam te comanderit 6000 fta.prsh orf 1 2 atv. austriasat pa problem .edhe te turksat 42 munde te shofesh trt 1 2 3 edhe ntv sportin.
    Mund te na i postosh kete softacam,ose na thuaj ku mund ta gjejme .Faleminderit

Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by flamurtari View Post
    Mund te na i postosh kete softacam,ose na thuaj ku mund ta gjejme .Faleminderit
    Ja keput kot totila si ja kepusin ne tym nje pjese e robve ktu ne forum. Sat+ nuk hap sot me asgje me asnje program qe mund ta gjeni verdall ne internet. Edhe Rai qe hapej nuk hapet me se ka kaluar ne NDS. I kam provuar te gjithe softcamet e mundshme po nuk punojne. Nuk eshte problem softcami. Po nuk pati programin e lordofsat nuk punojne. Per te pare te gjitha paketat si Austriasat, ORF, Bulsat, BISS dhe ne menyre eksluzive TNTSAT duhet hedhur programi i Lordofsat qe mesa kam marr vesh un nuk e gjen dot free. Une kam 2 aparate Sat+. Nje te programuar me lordofsat dhe nje tjeter jo. Un jam munduar tja hedh aparatit tjeter Sat+ programin e aparatit qe me punon. U mundova shume dhe ne fund e hodha, por me thote Wrong Software tek menu dhe nuk me hap gje. Kush di ta zgjidhe na ben nder te tereve sepse mua tek aparat i programuar me lordofsat origjinal me punojne keto kanale qe ju thashe sportdigital, hustler, orf, idman, ntv spor, nova sport dhe me lexon edhe karten e Tring pa problem fare, kurse tek ky tjetri nuk bej dot gje. Kam patur edhe francezet po jane mbyllur tani.

Contributing Member
    Uploads
    171

,,provojini nese u hyjne ne pune,,
    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files

Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by jakub031 View Post
    ,,provojini nese u hyjne ne pune,,
    Ylvi, rrofsh shoku por edhe ky nuk ben. Te presim per ndonje tjeter.

Contributing Member MATJANI's Avatar
    Uploads
    84

Quote Originally Posted by inter4ever View Post
    Ja keput kot totila si ja kepusin ne tym nje pjese e robve ktu ne forum. Sat+ nuk hap sot me asgje me asnje program qe mund ta gjeni verdall ne internet. Edhe Rai qe hapej nuk hapet me se ka kaluar ne NDS. I kam provuar te gjithe softcamet e mundshme po nuk punojne. Nuk eshte problem softcami. Po nuk pati programin e lordofsat nuk punojne. Per te pare te gjitha paketat si Austriasat, ORF, Bulsat, BISS dhe ne menyre eksluzive TNTSAT duhet hedhur programi i Lordofsat qe mesa kam marr vesh un nuk e gjen dot free. Une kam 2 aparate Sat+. Nje te programuar me lordofsat dhe nje tjeter jo. Un jam munduar tja hedh aparatit tjeter Sat+ programin e aparatit qe me punon. U mundova shume dhe ne fund e hodha, por me thote Wrong Software tek menu dhe nuk me hap gje. Kush di ta zgjidhe na ben nder te tereve sepse mua tek aparat i programuar me lordofsat origjinal me punojne keto kanale qe ju thashe sportdigital, hustler, orf, idman, ntv spor, nova sport dhe me lexon edhe karten e Tring pa problem fare, kurse tek ky tjetri nuk bej dot gje. Kam patur edhe francezet po jane mbyllur tani.
    Pershendetje inter4ever a e ke provuar me e hedhur softin ne menyren master-slave.

Senior Member
    Uploads
    0

e habitshme pasi sot jam ne tirane tek tregu elektrik dhe degjoj me te padegjuaren per kete aparat qe aj po punon mir me upc,tntsat,cs link,orf,austriasat,bulsat dhe programin ata qe e kan ber kushtin 15000 mij lek te vjera,ajo qe me habit esht se ne asnje forum ku ka shqipfolese nuk egziston nje lajm i tille a mundet ndonjeri te na e konfirmoje

Senior Member M-P's Avatar
    Uploads
    5

eshte e vertete qe njeri ne tirane qe i hap keto te gjitha + UPC, falas se gjen askund. pas 3 muajsh te bllokohet aparati do shkosh prape perjetsisht te ai. aparati nuk te merr me asnje program

Senior Member
    Uploads
    0

po por ky nuk eshte i plote fuqishem rruget qe shume te tjere kan ndjek ka ndjek dhe ai me pune e ka arrit
    kete
    gje dhe se nuk ka asgje anormale haia ime ishte sse si asnjeri ne keto forume nuk dha informacion

Senior Member
    Uploads
    0

me vjen mire qe ka njerez aq te xote dhe qe kane aftesi bravo!

Advertise Here