Mirembrema ne kete ore te vone.
I provova softet e postuara ne kete rubrike .2.4.73 nuk funksiononte ,me te tjerat karta ngrinte.Me ngelet te provoj 2.4.57 rotana te cilin e gjeta tek nje dump te postuar ,por problemi ngelet se ky soft eshte me kod,pra kerkon paswordin te cilin nuk e di.provova shume te tille por nuk hapet .Nese mundesh ose edhe dikush tjeter me duket durresi e ka postuar te me tregoje paswordin.
faleminderit.
edhe une kam problem me leximin e kartes se tringut tek nje opticum 7000cxPlus kishte softin truman 2.4.50 ,e nderrova i futa edhe 2 softe te tjera por prap e ngrin figuren tek kanalet e tringut kush mund te na japi ndihm ne kete problem pasi me sa shoof une paska edhe postime me siper qe kan te njejtin problem bile me te njejtat aparate ose klone faleminderit.....
Paswordin e gjeta.
Po sw eshte i sakte. Sapo e provova dhe funksionon sh.mire .Karta nuk ngecen fare ,por ska emulator.Si do behet per aktivizimin e emulatorit. 9339 nuk eshte si sherbim
Po mendoj edhe per emulatorin ,pastaj pa diskutim edhe falenderimin.Gjithsesi po ju falenderoj tani.Faleminderit shume!