Nuk arij te lidhem vendos port 4 por me del disconect
pershendetje djema
kam nje aparat enkolink 5060, doja te dija a hapet paketa e digiturk 7 grade me programin (Digiturk (7.0°E) SSSP Files For DZ-EMU4 Tool Editor) klm
programin e testova vet me nje aparat onlien4040 klon yumatu pasi instalova ne pc Fausto v1.45 Windows setup ne aparat lidha fishin rs232 dhe aktivizova duke shtypur 9339 share TMshare ne pc hapa fausto vajta
te Client configuration dhe kisha linjen
psh. C: servercccam.org 12000 cuser passw
linjen duhet ta bejme nga
C: servercccam.org 12000 cuser passw ne
F: servercccam.org 12000 0 cuser passw
ne mes portes dhe userit shtojme nje zero i bejme Save me pas shkojme te Manager dhe klikojme Load dhe Start dhe shikojme te Processes qe lidhja eshte ne rregull pastaj te Serial Serial type e bejme Truman Share dhe porten qe kemi lidhur fishen 1 2 3 4 i bejme connect dhe marrim pultin e aparatit dhe e cojme tek kanalet qe ka abonim linja kaqqq ishte shpresoj ti keni kuptuar e mos te bejme me pyetje...
kalofshi mire............!!!!!!!!
Po une e kam onlie 3602 klon yumatu linjen e vendos ne regull, dhe linja tregon qe eshte e lidhur, po kur shkoj te bej conect port 4 qe e kam une me del disconect ku mund te gaboj
ok lere sic e ke porten com 4 truman share dhe mbylle si program hape perseri dhe shkojme Serial dhe shikoj porten e ke ok dhe i bejme connect vemi te client configuration dhe fushim linjen dhe i bejme Save sic ta kam shpjeguar me siper vemi te mannager dhe klikojme Load+Start dhe shikojme proccceses tani duhet te thoj
Connected
Loaded 1
[user+pasword] Login Granted
I gjithe problemi eshte se me del port im dickonect te tjerat jane ok cccam conect
me duket se e ka fain wuindows
IMG_20130909_174132.jpg
Shko tek device manager (tek kompjuteri) dhe shiko nr e portes com qe cakton windows per rs232 . vendose psh com1 ,pastaj shko tek Fausto Emulator dhe zgjidh serisht com1 .