Останаха малко дни до излета и искам да попитам всички ли знаят адреса ми ,за да съм спокоен че ще се съберем.Ако някой не знае да пише за да му го дам .
Ще присъствам.
Може ли за друга дата?
Останаха малко дни до излета и искам да попитам всички ли знаят адреса ми ,за да съм спокоен че ще се съберем.Ако някой не знае да пише за да му го дам .
Я разкажете каква точно е програмата, разбрах за тръгването в 10 при Геро, ама нищо не споменавате за връщане, а ще е проблем поне за мен.
Да, най вероятно ще се прибера в събота вечерта - така че няма проблем, ако някой иска може да се прибере с мен.
Жорка ,заради вас исках да е на Копринка ,но понеже никой не каза че ще идва решихме да е по близо до София,ако идвате от Пловдив мисля че не е проблем пак да го направим там.Но нека да кажат другите има ли проблем.
За мен не е проблем да е на яз. Копринка. Даже, ако трябва да съм откровен - предпочитам да е там.
Нека и другите да кажат ,за мен също не е проблем.Даже ще се радвам да има и Пловдивса група.Ако трябва ще минем през Пловдив да ги вземе ме.
Ок , но ако се навие някой веднага да кажете за да можем да реагираме.
Колеги, времето нещо се опитва да ни прецака,но ние няма да му се дадем нали?