Faleminderit shume te dyve...!
Faleminderit shume te dyve...!
tnt.jpgpasi ndoqa procedurat e permendura me lart doja te lidhja STAR SAT 6200 siç e shihni me nxjer ate gabim qe e kam treguar ne foto mund te me thoni se ku kam gabuar.Nuk kam pervoje dhe mirpres çdo mendim tuajin.Ju faleminderit per mirkuptimin.
o mik tek guida qe kam bere me siper eshte ne rast se ke na nje linje dhe aparati qe ke nuk ka port interneti dhe ky program mundson leximin e linje dhe ja transferon te dhenat aparatit me ane te rs232....shpjegohu me sakte se cfare je munduar te besh se si te kam shpjeguar me siper kjo foto qe ke nxjerr nuk perputhet me te dhenat e siper permenduara.....
Pershendetje
kam nje aparat golden interstar dsr8001 premium
me ndihmoni dot me nje soft per kete lloj aparati se e ka te vjeter
dhe nje loader qe ti fus kodet me dore.flm
Pershendetje Cuna. Po mundohem ta perdor dhe un nje starsat6200 me linja free por nuk po arrij dot.. Ju bej me dije qe netin e kam me USB 3G nuk e di nese esht problem kjo! apo gaboj diku ne vendosjen e linjes, kur hap Fausto pasi bej veprimet,,klokoj process dhe me jep kete:
Processes:> [9/14/2013 2:08:53 PM] Client CCCam free-server.no-ip.biz:16000 Connected
Processes:> [9/14/2013 2:08:53 PM] Client(s) Loaded 1
Processes:> [9/14/2013 2:08:54 PM] Client CCCam free-server.no-ip.biz:16000 Disconnected
Fishen e kam Usb-to-rs232 ngaqe jam me laptop. Kush me ndihmon ose me jep ndonje mendim???
mbase nuk ke te instaluar treiber ne PC ketu