Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 12 of 101 FirstFirst ... 27101112131417223762 ... LastLast
Results 111 to 120 of 1001

Thread: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

Contributing Member
    Uploads
    0

Re: Diskutime te pergjithshme mbi CardSharing

iptv funksionon qe te shofesh pa nderprerje dhe me nje kualitet shume te mire pothuajse si ne satelit duhet te jete mbi 10 mb ... e thashe dhe njhere iptv perdor vetem vendet perndimore kur emigrantet duan te shofin kanale shqiptare apo europiane sepse sic dihet nuk mund te kapen satelitet europiane plus e kane dhe internetin 5 here me te mire se ne europe .. kurse po te jesh ne europe apo dhe ne shqiperi ske pse e do te shofesh nepermjet iptv klm

2. Advertise Here
    VIP Member
    Uploads
    109

me sa di se shpejti ne shqiperi do te dali nje compani e re IPTV pesonalisht e kam pare si aparat dhe cilesi figure ishte shume e mire ,nuk eshte e thene te kesh nje internet me shpejtesi te madhe sepse perdorte dhe softin ANDROIT qe dhe me pak shpejtesi ruan konstant cilesine e fig....etjer....problemi gjithmon qendron tek CMIMI?

Contributing Member
    Uploads
    0

mesa di une ti zoti moderator une kam qene ne shqiperi dhe kam qene i aposionuar ne satelitet e me radhe sic erdhen te gjitha sistemet po per fat te mire tani kam reth 3 vjet jetoj ne usa . dhe ketu i kam bere koleksion te gjitha boxet qe punojne me sistemin iptv . ne shqiperi ajo kompani qe do dale ta garantoj une qe as 1 muaj nuk do qendroje te jetosh ne europe dhe te perdoresh iptv me duket qesharake ... e thashe dhe e them iptv perdorin vendet perndimore ku interneti dhe sistemi eshte per tu admiruar jo ne shqiperi .. android kam reth 8 muaj qe perdor dhe e di si funksionon .. cmimi 450 usd per nje vit abonim plus boxi nuk eshte shume apo jo

Contributing Member search37's Avatar
    Uploads
    89

IPTV eshte akoma ne faze eksperimentale, do duhet akoma kohe qe te arrije cilesine maksimale, nuk e di per keta Android TV Box qe kane dale se akoma nuk i kam testuar, por mendoj se ka akoma shume pune perpara, gjithsesi e ardhmja do jete IPTV, sa per ku shikohet gjithandej dhe atje ku ka mundesi, dhe ne KINE psh, ofrohen Android TV BOX IPTV me nje vit kanalet e Honk Kongut Falas, dhe ne Evrope eshte e perhapur dhe ka kompani plote qe e ofrojne, sepse ka njerez qe nuk kane deshire te kene sace, kablla etj,!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Member
    Uploads
    1

Qfare mendoni apo a keni degjuar per shprendarjen me kabell fiber te digitalbit?

Contributing Member
    Uploads
    0

iptv ka arritur teklonogjine maksimale shoh pothuajse te gjitha kanalet prestigjoze europiane dhe digitalbin full hd pothuajse njelloj sikur sheh me satelit klm

Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by billi23 View Post
    iptv ka arritur teklonogjine maksimale shoh pothuajse te gjitha kanalet prestigjoze europiane dhe digitalbin full hd pothuajse njelloj sikur sheh me satelit klm
    Sa paguan per kto?

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by billi23 View Post
    billi je ne rregull plako por mos harro faktin qe ti jeton ne usa ku shpejtesia normale e internetit me linje fikse eshte 64 mb per sek

ndersa shpejtesia normale me linje fikse ketu ne it eshte 7 mb per sek

ndersa shpejtesia e internetit ne shqiperi eshte 2 mb per sek shume e keqe dhe shume pak cilesore sherbimi internetit ne shqiperi len shume per te deshiruar

Banned
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by benardi View Post
    billi je ne rregull plako por mos harro faktin qe ti jeton ne usa ku shpejtesia normale e internetit me linje fikse eshte 64 mb per sek

ndersa shpejtesia normale me linje fikse ketu ne it eshte 7 mb per sek

ndersa shpejtesia e internetit ne shqiperi eshte 2 mb per sek shume e keqe dhe shume pak cilesore sherbimi internetit ne shqiperi len shume per te deshiruar
    avash se e ekzagjerove shum se nuk esht 64mb te 10-20 shkojn dhe ta them un qe jan me te ngadalta se ne europ pastaj sa per shqiperi ka dhe nje fakt tjeter pervec shpejtesis se ulet qe varion nga 2-6mb varet nga kompanit ke edhe pingun e lart se nuk ka arrit akoma kompanit qe te bien internet me fiber ne shpi ne vendet e be ta bien me fiber dhe e ke po aq sa ne usa 10-20mb

Super Moderator benardi's Avatar
    Uploads
    576

Quote Originally Posted by xaku86 View Post
    avash se e ekzagjerove shum se nuk esht 64mb te 10-20 shkojn dhe ta them un qe jan me te ngadalta se ne europ pastaj sa per shqiperi ka dhe nje fakt tjeter pervec shpejtesis se ulet qe varion nga 2-6mb varet nga kompanit ke edhe pingun e lart se nuk ka arrit akoma kompanit qe te bien internet me fiber ne shpi ne vendet e be ta bien me fiber dhe e ke po aq sa ne usa 10-20mb
    une nuk kam qene ne usa por nje qe njoh une ne florida e ka 64 mb , ndersa ketu ne it kan filluar ne qytetet te medha me 100 mb ne sek (fastweb)

Advertise Here