persh.. une e kam flashuar me kte imazh me poshte
ju falenderoj te gjithve por me ne fund e njofi sipas metodes se Bobimilo.....
klm...
oscam_ymod.png
persh.. une e kam flashuar me kte imazh me poshte
ju falenderoj te gjithve por me ne fund e njofi sipas metodes se Bobimilo.....
klm...
oscam_ymod.png
Prsh me jepni nje image qe punon mire me cccam brenda per dreambox 800 hd pvr sim 2.01
Une u bera kurioz dhe ndonese kisha pune te tjera e hodha kete backupin qe perdor edhe ti dhe funksionoj per bukuri sipas asaj qe te kam pershkruar edhe ne dosjen e oscamit qe te postova. E cuditshme si s'ta ka njohur tyj!!!!!!!!!!
Mendoj se ndoshta ke bere ndonje gabim si fjala vjen ke dashur ta aktivizosh oscamin kur ke pasur te aktivizuar CCcam 2.3.0 ose DCCamd ne reshtin lart. Por une ta kisha shpjeguar brenda dosjes qe duhet ta beje 'None'. Perderisa te une po te i njejti imazh qe perdor edhe ti ma njofti edhe me cs.sh dhe tyj jo, s'kam shpjegim tjeter!!!!!
gabim 1.png
gabim 2.png
korrekt.png
Gjithsesi rendesi ka qe ta njofi si oscam. Si ti kesh te gjthe emu ne nje resht si ti kesh ne dy reshta nuk ka ndonje ndryshim te madh, pervec faktit se kur jane te ndare kane me shume lehtesi ne perdorim.
PS: Per mendimin tim duhet te mos e perdoresh CCcam 2.3.0 por te perdoresh ndonje CCcam nga 2.1.4 e poshte. Ti e di vete por 2.3.0 mund te shafqi rezikshmeri se eshte i cenueshem nga ana e sigurise.
Kam nje DM 800 se Klone Sim 2.10 te njerit per rregullim, ka nje problem te vecante ne disa kanale HD te Sky Italia nuk ka sinjal, kur e con te ai kanal humbet sinjalin, dhe pastaj nuk punon me asnje kanal duhet ta ristartosh, e flashova por i njejti problem prape, une mendoj se duhet te jete problemi ndonje kondesatori pra tuneri nuk merr korentin e nevojshem?, kush ka hasur ndonjehere kete problem le te sugjeroj, fl, klm!
Prsh une kam nje problem keshtu te ngjashem e ndez aparatin stacionet e digitalbit kane sinjal kur e coj tek tringu ose te stacionet e tjera kane sinjal por kur e rikthej tek digitalbi ska me sinjal kam pyetur the me kan thene qe e ka tuneri
Pershendetje!
Per te gjithe apasionuarit e satelitit po ju hedh listat settings Dreambox HD te dates dt.07.11.2013
ku ne to perfshihet dhe kanalet e ditalb Tokesor dhe tring Tokesor.
Keto lista jane te perbera nga kater satelite 28*+19*+16*+13*. dhe lista tjeter 19*+16*+13*+0.1*.
te edituara dhe perpunuar nga une per ata qe duan te shohin dhe tokesoret ne dreambox 800hd duke perdorur usb tuner tokesor.
Dream box tool box 1.7.2 ===> ketu
pershndetje
jane disa kanale me kriptim bis.. dua te di si procedur si hidhen ke dm800 me ane
te programit dcc...flm