Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 55 of 85 FirstFirst ... 53045505354555657606580 ... LastLast
Results 541 to 550 of 846

Thread: ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

New Member
    Uploads
    0

Re: ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

καλησπέρα σε ολους !!! αγόρασα τον δέκτη amiko shd 8140 και βάζω στο φλασάκι το αρχείο mcaskey , πάω στην επεξεργασία κλειδιών , πατάω το κόκκινο κουμπί , ο δέκτης κάνει επανακίνηση αλλά... ολα μαύρα , τι να συμβαίνει? πιο πολύ για να μην κάθομαι να τα περνάω χειροκίνητα ....μου εχουν πεί επίσης να πατάω 2 φορές INFO και μετά 2 φορές το κόκκινο κουμπί για να πάρει τα κλειδιά για κάποιο κανάλι.. π.χ. mega , τη βοήθεια σας παρακαλώ γιατί δεν ξέρω πολλά πράγματα!!

2. Advertise Here
    Member okkk's Avatar
    Uploads
    2

Η διαδικασία είναι σωστη (επιλέγεις κανάλι, πατάς info-info-red-red) αλλά δεν παίρνει κλειδιά , σου ανοίγει ένα μενού να περάσεις τα κλειδιά με το κοντρόλ. Είναι πολύ απλή διαδικασια και μπορούν να το κάνουν και άλλοι δέκτες με το ίδιο chip ALI.(edision,amiko 8200 , amiko mini HD, alma 2120 κτλ.)

New Member
    Uploads
    0

Mαγκες καλησπερα, επειδη βαρεθηκα ολους τους αυτους που μας τα παιρνουν κανονικα (πρωτα γατες,, μετα db, μετα stream κλπ), εχω ηδη ενα golden media 990 cr hd pvr spark (υποστηριζει enigma2) και θελω τη βοηθεια σας. Θελώ να πιανω στους 3,1Ε τα ''επιγεια''. Ενας πειρατης μου εβαλε ''oscam'' Και μου ειπε μενει να μπει το κλειδι .Εγω βλεπω hd media universe. ξερει κανενας πως θα περασω τα biss keys ;;Απ οτι καταλαβαινετε ειμαι λιγο ασχετος, οποταν αν μπορει καποιος να βοηθησει, να το χει υποψη του....

Senior Member
    Uploads
    4

Katevase to Mgcamd 1.35 apo ta plugins,Kai perna ena SOFTCAM KEY sto: /var/keys .Ola ta oscam den doulevoun me kleidia.

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by satuser1 View Post
    Katevase to Mgcamd 1.35 apo ta plugins,Kai perna ena SOFTCAM KEY sto: /var/keys .Ola ta oscam den doulevoun me kleidia.
    Αδερφε σε ευχαριστω για την πληροφορια. το κατεβασα το mgcamd 1.35 kαι το ενεργοποίησα. Το softcam key όμως πως το περνούμε; παλια στο db το περνουσα μεσω του dcc. τωρα; μπορω με το ιδιο;

Senior Member
    Uploads
    4

Nai me to idio.

New Member
    Uploads
    0

Question ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

Καλησπέρα σας,

Ονομάζομαι Άρης, έχω τον δορυφορικό δέκτη Reisatcom KG3000. Έχει έξοδο για καλώδιο RS232. Γίνετε να τον συνδέσω στον υπολογιστή μου για να κάνω ενημέρωση του λογισμικού και να κάνω λήψη κλειδιων πχ : nagravision, conax, cryptoworks, irdeto κτλ ; Πιάνω τους δορυφόρους Astra 19.2 και Hotbird 13. Θα ήθελα συγκεκριμένα να πιάσω το RTL Passion και RTL Living όπως και τα sky κανάλια της Γερμανίας. Οποίος μπορεί να με βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ.

Μεταφέρθηκε εδώ...δεν ανοίγουμε θέμα για κάθε ερώτηση.

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by satuser1 View Post
    Nai me to idio.
    ωραια... Μετα απο ''ανασκαφες'' το βρηκα αλλα κολλω στο name και password....

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

..Yparxei tetios dektis,proti fora akouo afto to onoma,vale mia foto gia na ton doume. ..Tora gia ta ypoloipa pou theleis "sky.de" klp.apla ta ksexnas.O kairos me ta kleidia exei perasei.To monadiko pragma pou emeine einai: a)nomimi syndromi,an eisai Ellada gia sky theleis kapion stin Germania gia tin karta kai b)enan pay-server(edo den ypostirizete kati tetio) me pliromi fisika ean o dektis sou exei "lan i wlan" kai mborei na syndethei me afton.

Senior Member
    Uploads
    4

Poio img exeis?

Advertise Here

Tags for this Thread