Kam pershtypjen qe para se te thuash tunerin nuk e kam ne rregull duhet te kesh kofigurimin ne rregull. Ki parasysh qe po kalon nga nje sistem me 4 koka ne nje me 8 koka dhe manuali i dreamboxit thote qe duhet te perdoresh opsionin advancet. N.q.se flasim te dy per te njejtin opsion atehere te jesh i sigurt qe lnb 1 ka input 1 (harroje aparatin tjeter) ne fund te fundit ti provoje njehere o burr i dheut se nuk te kushton gje.
Desha te pyes dicka , nqs di dikush, a ka mundesi te perdorim njekohesisht Cccam dhe Mgcam ?????
Montezuma 1, cccam dhe mgcamd kane konfigurime te ndryshme, pra te duhen dy linja, nje per cccam dhe nje per mgcamd, nese ju beni konfigurimin e ketyre dy linjave ne aparat ato punojne edhe ne cccam eshe ne Mgcamd vetem se ketu ju do tu duhet te restartoni nje here cccam dhe kur do te kalosh ne Mgcamd duhet te aktivizosh mgcamd, keto behen fare kolloj manualish pe telekomande, ju pershendes. TUNG:
peshendetje cuna, nese ka mundesi ndonjeri me me ndihmoje me nje config mgcamdi per key per bulsatin me duhet,
kam instaluar 1.35a punon shum mir me cccam por me duhet cofigurimi per key per bulsatin ne enigma1 . pershendetje