Kerkoj ndihme nese mundet dikush, kam aparat Golden Media Triple HD, pasi shkarkoj IPTV-te sic eshte thene ketu ne forum nga shoke te ndryshem pra te etc dhe media bukur, hyj ne media pleyr dhe selectoj iptv-te, kanalet Shqiptare renditen pa problem por nuk hapet asnje, ndrimi i kanaleve behet automatikisht nje nga nje vete, spo kuptoj asgje dhe prandaj kerkoj ndihme, listat e kanaleve IPTV-te tjera vec kanaleve Shqiptare hapen pa problem, gjithnje flas per imazhe E2, per spark skam provuar, ju pershendes, Tung:
shiko image open pli ti fusesh, se dhe une kete problem kisha
[QUOTE=dimitris7;1067665]vlla nuk eshte shpejtsia e netit me 4..e testuar nga une vet punon per mrekulli edhe pa ndalese fare ,,ka te bej serveri asgje tjeter dhe deri tani asnje kanal qe eshte hd nuk punon si hd,,por sd....ne iptv!!
Kanalet hd iptv punojne shume mire jo me cilesi 1080i por jane te pakten 720 ndoshta nuk paske njohuri akoma klm
Kanalet hd iptv jane ne hd me nje cilesi 720 p Por jo qe nuk funksionojne ndoshta nuk je i ke testuar me mire nejse e ardhmja iptv po flet klm
Mirdita shokt e mi, kush i ka kanalet : shqiptare (tring dhe digitalb) , gjermane dhe franqeze ju lutem ne formatin .m3u ? Deshta mi provu me nstreamlmod ne Samsung smart tv. Ju pershendes te gjithve !!!
Kovaqi28 po ne postet me perpara ke listat qe kane postuar antaret e forumit shkarkoi dhe provoi?
A e din dikush ndonje PCI-dvbs card (apo USB) qe funkcionon me modul te Digitalb (CI+)?
E kam internetin e shpejt ne pune, dhe per server nuk ka problem...dua qe ta shfrytzoj rastin dhe ta startoj nje IPTV server stabil me kanalet shqiptare.
Dikush ketu qe mund te me rekomandon cilin system ta perdor?
mirmbrema aka ndonjeri kanalet dixhitalbit edhe tringut qe hapen ne xbmc ne live tv ??