Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 95 of 96 FirstFirst ... 4570859093949596 LastLast
Results 941 to 950 of 953

Thread: Ta-Panta-Sxetika-Me-Tin-Ikogenia-Ton-Dekton-Edision.

Junior Member
    Uploads
    0

Re: Ta-Panta-Sxetika-Me-Tin-Ikogenia-Ton-Dekton-Edision.

Quote Originally Posted by rosypetal2004 View Post
    υπομονή φίλε μέχρι να βγει η επόμενη αναβάθμιση & θα παίξει!
    αλλιώς πρέπει να πάρεις σερβ που να στο δίνει, υπάρχουν 3-4, αλλά έχω την εντύπωση ότι δεν δείχνει όλο το κύπελλο μπάλα πλέον
    ε αυτό του έλειπε να μην παίζει καλά το web tv αφού ο δέκτης βγήκε ως IP! ;)
    iptv δοκίμασες?
    iptv παιχνίδια και dlna δεν πρόλαβα να δοκιμάσω ακόμα, προχτές τον πήρα το δέκτη!
    Το web tv και το web radio τα έχω λιώσει! Είμαι ακόμα στο ψάξιμο

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

καλησπερα.εχω ένα pingulux με pkteam hyperion v3 image και έχω ένα θέμα με το πακέτο polaris στον hellas sat.κάνει παρα πολλά "γλιτσαρισματα" έχω δοκιμάσει και με HDMU και openar-p και πάλι τα ίδια.όταν γυρίζω σε spark παίζουν όλα τέλεια.μήπως μπορεί να μου πει καποιος τη μπορει να φταιει?

Senior Member
    Uploads
    4

Dokimase me MGCAMD 1.35a.

Member
    Uploads
    0

exw dokimasei ta panta alla den blepw diafora

Junior Member
    Uploads
    0

Γειά σας. Έχω τον OPTIMUSS UNTERLINE. Έκανα πλήρη αναβάθμιση αλλά χαθηκαν τα πάντα που αφορούσαν το cccam. Προσπαθώ να εγκαταστήσω cccam emulator μέσω usb αλλά ο δέκτης δεν αναγνωριζει το αρχείο.Επειδή δεν γνωρίζω και πολλά και όσο και να ψάχνω δεν βρίσκω άκρη τι πρέπει να κάνω τελικά?

Junior Member
    Uploads
    0

καλησπερα εχετε αναφερθει στον vip3?μολις τον απεκτησα ,.παιρνει c-line σαν το dm500? παιρνει biss-keys.? που θα βρω γενικες οδηγιες?ευχαριστω.

New Member
    Uploads
    0

Mηπως θα σου ήταν εύκολο να γράψεις την διαδικασία για να μαθαίνουμε και εμείς?
    H ερωτηση πηγενε για το post 980

VIP Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by eftihios View Post
    Mηπως θα σου ήταν εύκολο να γράψεις την διαδικασία για να μαθαίνουμε και εμείς?
    H ερωτηση πηγενε για το post 980
    φιλε μου αν διαβασεις και τον προηγουμενο διαλογο που ειχα με αλλους φιλους θα διαπιστώσεις πολλα αντιφατικα πραγματα..τη μια είναι ετσι την άλλη είναι αλλιως κτλ. εγω προτείνω τα εξης οσοι εχουν τον progressive hd c να τον βαλουν στην μπροστινη ροδα του αυτοκινητου τους και να τον πατησουν...και κυριολεκτώ! πηγα να βοηθησω ένα φιλο και βρηκα τον μπελα μου. παμε τωρα στην ιστορια. ο δεκτης αναβαθμίζεται μεσω usb αλλα και από την 232 θυρα που εχει στην πισω πλευρα του.η edision θα επρεπε μεσα στη συσκευασια να εχει όλα τα καλωδια που αφορουν το συγκεκριμενο δεκτη. αυτό δεν το εκανε στην συγκεκριμενη περιπτωση.αναγκαστικα λοιπον αναλωθήκαμε στο πως θα κανουμε το update μεσω 232 για πολύ ωρα..αυτό γιατι το συγκεκριμενο καλωδιο είναι jack από τη μια και κανονικο πολυπινο από την άλλη.αν ψαξεις να το βρεις ετοιμο εχασες δεν θα το βρεις πουθενα παρα μονο στην σελιδα της edision συνοδευομενο βεβαια με μεταγενέστερα μοντελα δεκτων ,πεδιομετρα κτλ. εψαξα μεσω τηλεφωνου ,φιλισα κατουρημενες ποδιες γιατι το θεμα ηταν επειγον και τελικα εκανα το jack nuul modem καλωδιο για το συγκεκριμενο κονσερβοκουτι.προσπαθησα λοιπον μεσω 232 να φορτωσω το δεκτη χρησιμοποιωντς τον loader που η ιδια η edision εκανε γι'αυτον. παπαλα και παλι παπαλα!!! ο δεκτης εδειχνε ότι φορτώνεται αλλα όταν τον ανοιγα ειχε μαυρη οθονη και στο display ταχα μετρουσε 800 τοσα καναλια και στο κομπιουτερ του λειττουργουσαν δυο τρια πληκτρα.η κατασταση ηταν δραμα γιατι ο δεκτης ηταν ξενος.απελπιστηκα όχι για τα 60-80 ευρω που θα εδινα αλλα για την ολη διαδικασια.αποφασιζωντας ότι θα αγορασω καινουργιο δεκτη για το φιλο μου ειπα να αρχισω τα παραλογα.ετσι χρησιμοποιώντας τον loader για τον argus mini φορτωσα το πρωτο σταδιο της αναβαθμισης του progressive.μετα με τον loader για τον progressive φορτωσα το τελευταιο λογισμικο του kunibert.στη διαδικασια όλα εδειχναν οκ.αφου ολοκληρωθηκε η αναβαθμιση ανοιξα το δεκτη αλλα και παλι παπαλα!!! μαυρη οθονη κτλ. . ειπα τελιωσε θα αγορασω αλλον και μαλιστα τον ιδιο..δηλαδή την κονσερβα που λεγεται progressive hd c !!! σε μια φαση απελπισμένος ειπα στον ευατο μου ..κανε την ιδια διαδικασια αλλα βαλε αντι για πατσαρισμενο ένα γνησιο λογισμικο. το εκανα με μιση καρδια..όταν τελιωσε η διαδικασια ειδα φως..οχι μαυρη οθονη και το τηλεκοντρόλ σε πληρη λειτουργια! αν διαβασεις ολο το διαλογο θα δεις από φιλο να μου λεει να ανοιγοκλείσω το δεκτη σε λιγοτερο από 1 δευτερολεπτο κατά την αναβαθμιση όταν μου βγαζει error.. καπου εκει βρισκεται και η λυση που τελικα δοθηκε στο πρόβλημα.εγω δεν θελω ποτε να ξαναπερασω τα ιδια αγαπω τα δορυφορικα,μ'αρεσει να βοηθω διχως αμοιβη,εχω 'γνωρισει'πολλους δεκτες,ξερω παρα πολλα πραγματα σε πολλα επίπεδα(δεκτης-ληψη κτλ.) αλλα τετοια κονσερβα δεν εχω ματαδει! :)

Member
    Uploads
    0

γεια σας .
    εχω τον pinglux plus εδω και ενα χρονο και γενικα ειμαι πολυ ικανοποιημενος.
    η μονη απορια που εχω ειναι αν εχει καποιος φιλος του φορουμ ετοιμο αρχειο με τα ελληνικα καναλια για το web tv.
    εκανα μονος μου ενα αρχειο σε txt και προσπαθησα να το περασω με στικακι αλλα δεν πετυχε θελει το αρχειο να ειναι σε xml και να γραφει μεσα το ονομα του καναλιου και απο κατω την ιστοσελιδα του ? περασα και με το τηλεκοντρολ κανα δυο ιστοσελιδες απο live web tv αλλα τιποτα.
    οσο αφορα την iptv δεν παιζει ουτε το τεστ και μου βγαζει μυνημα οτι θελει αναβαθμιση το spark .
    η εκδοση που χρησιμοποιω στον δεκτη ειναι η τελευταια 1269
    μπορω να μπω με ftp μεσα στο μενου του δεκτη απο tablet ? o δεκτης pinglux ειναι συνδεδεμενος μεσω ethernet και το tablet μεσω wi-fi η και τα δυο μεσω του ιδιου wi-fi.
    αν γνωριζει καποιος κατι που θα με βοηθησει ας με ενημερωσει.

VIP Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by rosypetal2004 View Post
    σωστά όλα αυτά ΑΛΛΑ

1. καλό θα ήταν όλοι να παίρναμε 1-2 δέκτες που χουν δοκιμαστεί & από άλλους
    δυστυχώς εδώ ο καθένας γράφει πήρα αυτόν τον δέκτη και βοηθήστε με
    αυτός που στον πρότεινε ή στον πούλησε γιατί δεν απευθύνεσαι σ'αυτόν όταν το αγόρασες?
    εσύ φίλε μου έχεις καλή πρόθεση να βοηθήσεις και μπράβο σου αλλά με την κάθε κονσέρβα που πλασάρουν και πάει και την παίρνει ο καθένας τι να γίνει μετά?;
    δεν είναι το ίδιο με έναν argus να μπορείς να στείλεις σε έναν φίλο το οτιδήποτε και να μπορεί να το περάσει με στικάκι σε 2 λεπτά με λίγες απλές οδηγίες για έναν αρχάριο με το να προσπαθείς να εξηγήσεις για PINGULUX & PROGRESSIV δέκτες

2. όταν μπλέκεις στο να αναβαθμίζεις δέκτες και να θες να τα κάνεις όλα μόνος σου σημαίνει και ότι μπορεί να χεις παράπλευρες απώλειες, ατυχίες ή έλλειψη εξοπλισμού (πχ το καλώδιο που αναφέρεις)
    αν δεν έχεις σκοπό να εντρυφήσεις στο θέμα δορυφορικά τότε φροντίζεις να πάρεις κάτι απλό, απέριττο & πρακτικό
    & όχι PINGULUX που είναι linux ή PROGRESSIV που είναι ότι πιο άχρηστο υπάρχει. ούτε τα φτηνότερα, ούτε τα ακριβότερα είναι πάντα τα καλυτερα. τπάντων αν μπλέξεις μετά η λύση είναι να απευθυνθείς σε τεχνικό ή στην εταιρεία με το ανάλογο κόστος αν δεν σε καλύψουν με την εγγύηση...

αυτοί που ξέρουν το σπορ πιστεύω θα συμφωνήσουν
    οι υπόλοιποι που δεν έχουν γνώσεις ας προσέξουν τα προαναφερόμενα για να μην την πατάνε και να μπορούν να απολαμβάνουν αυτό που αγόρασαν παρά να παιδεύονται για κάτι που πλήρωσαν ήδη & να ξαναπληρώνουν γι'αυτό!

ΑΓΓΛΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ: "δεν είμαι πλούσιος για να αγοράζω φτηνά" (και ο νοών νοείτω)
    δεν ητα δικος μου ο δεκτης και το καλωδιο που λες είναι jack σε πολυπινο ..jack null modem που δεν υπαρχει στην αγορα ..παρα μονο σε σκευασματα της edision.τι θα πει "την πατησαν" ???βοηθαω ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ και αναλαμβανω και το ρισκο.ζητω βοηθεια,μοιράζομαι,βοηθαω σημαινει κοινωνια της αλληλεγγύης! τα περι φθηνων και ακριβων δεκτων τα ξερω πολύ καλυτερα από σενα..ασχολουμαι 25 χρονια με τα δορυφορικα είμαι ατομο ανοικτο και μπορω να ακουσω τον αλλον όταν όμως εχει κατι να πει. μου ζητηθηκε από το φιλο να πω την ολη φαση με το κολλημα του progressive hd c και την ειπα για να βοηθησω._ υ.γ δεν καταλαβαινω το νοημα της αναρτησης σου. και για να διασκεδασω την ανουσια κατά τη γνωμη μου παρεμβαση σου,σου λεω όχι Linux μπρρρρρ :P :P :P

Advertise Here