Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 78 of 81 FirstFirst ... 285368737677787980 ... LastLast
Results 771 to 780 of 803

Thread: Επιγεια Ψηφιακη τηλεοραση......

VIP Member
    Uploads
    1

Re: Epigia psifiaki Elladas-Nea

Quote Originally Posted by ioanis papas View Post
    Απο εκεί εκπέμπει (express 11w) η ΕΡΤ3. Η δε Δημόσια Τηλεόραση εκπέμπει απο τον δορυφόρο Eutelsat 3D στίς 3,1 μοίρες ανατολικά και μέσα απο την συχνότητα της ΝetMed 12715 H 18907 2/3 ελεύθερα. Τώρα που την είδες εσύ την Δ.Τ στις 11 δυτικά ;μάλλον μπερδεύτηκες με την πειρατική ερτ3.
    αμαν βρε φιλε μου σου εγραψα ότι για τη ΔΤ κτλ. ενημερώνομαι από τις 11 δυτικα.. σου εγραψα ότι η ΔΤ είναι μεσα στο digea ενοωντας ότι είναι τατσι μιτσι κοτσι με τα ιδιωτικα συμφερωντα.. και μου λες ότι μπερδευομαι!!! ..μαλον δεν εχεις καταλαβει το πνευμα μου..αλλα δεν πειραζει ..μεινε όπως εισαι..τι να κανουμε αλλοι μαθαινουν γρηγορα αλλοι αργα..ετσι είναι η ζωη :P :P :P υ.γ : εεε όχι και πειρατικη η ΕΡΤ3 !!! μαλλον εσυ μπερδευεσαι!! :P :P :P

2. Advertise Here
    Member windjim's Avatar
    Uploads
    0

Λάθος!!! Η Δημόσια τηλεόραση δεν είναι στο πακέτο της Digea, η δημόσια τηλεόραση ( εκπέμπει ελεύθερα) και είναι στον ίδιο δορυφόρο που εκπέμπει και η Digea η οποία είναι κλειδωμένη στο ελαφρύ σύστημα Biss.Μπορεί κάποιος να κάνει ελεύθερα θέαση την Δ.Τ αλλά για να δει τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια χρειάζεται να περάσει στον δορυφορικό δέκτη τα λεγόμενα Bissκοτα αλλιώς δεν πρόκειται να δεί φώς.
    Πολύ σωστά τό λές φίλε,έτσι είναι ακριβώς,τουλάχιστον εδώ εμέις αυτό ξέρουμε.

Contributing Member kurt4000's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by windjim View Post
    Η δημοσια τηλεοραση ειναι στο ψηφιακο μπουκετο της νοβας στης 3 μοιρες και δεν ειναι τυχαιο μετα α'πο αυτο που εγινε με την Ελληνικη Ραδιοφωνια Τηλεοραση διοτι με της συχνοτητες και της αδειες ολοι κατι πανε να αρπαξουνε απο την ερτ οτι δηλαδη εχει απομεινη,
    Τα υπολοιπα καναλια ειναι προς το παρον υπο την εκμεταλευση της ντιτζια και παιζουνε με απλα Βiss

New Member
    Uploads
    0

Μαστόρια καλησπέρα.

Γνωρίζει κανείς να μου πει αν μπορώ να κάνω λήψη από τις 3,1 μοίρες την Digea με έναν κλώνο dm500? Αν ναι, πως θα το έστηνα το μηχανάκι?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Contributing Member
    Uploads
    0

Δεν μπορείς. Απαιτείται hd δέκτης.

Member windjim's Avatar
    Uploads
    0

Λάθος!!! Η Δημόσια τηλεόραση δεν είναι στο πακέτο της Digea, η δημόσια τηλεόραση ( εκπέμπει ελεύθερα) και είναι στον ίδιο δορυφόρο που εκπέμπει και η Digea η οποία είναι κλειδωμένη στο ελαφρύ σύστημα Biss.Μπορεί κάποιος να κάνει ελεύθερα θέαση την Δ.Τ αλλά για να δει τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια χρειάζεται να περάσει στον δορυφορικό δέκτη τα λεγόμενα Bissκοτα αλλιώς δεν πρόκειται να δεί φώς.
    Quote Originally Posted by windjim View Post
    Quote Originally Posted by kurt4000 View Post
    Η δημοσια τηλεοραση ειναι στο ψηφιακο μπουκετο της νοβας στης 3 μοιρες και δεν ειναι τυχαιο μετα α'πο αυτο που εγινε με την Ελληνικη Ραδιοφωνια Τηλεοραση διοτι με της συχνοτητες και της αδειες ολοι κατι πανε να αρπαξουνε απο την ερτ οτι δηλαδη εχει απομεινη,
    Τα υπολοιπα καναλια ειναι προς το παρον υπο την εκμεταλευση της ντιτζια και παιζουνε με απλα Βiss
    Πολύ καλή ή ανάλυση πόυ έκανες φίλε @kurt4000 ,απλά δέν αλλαζει τιποτα,τελικά τό συμπέρασμα είναι αυτό πού είπε αρχικά ο @ioanis papas ότι δηλαδή τά άλλα κανάλια θέλουν κλειδιά ενώ η EDT γιά τήν ώρα όχι.Εγώ αυτό εννοούσα,τώρα σέ πιό αναμεταδότη είναι,γιά τήν ώρα είναι αδιάφορο.

VIP Member
    Uploads
    1

λοιπον επειδή το ολο ζητημα αρχιζει να μου τη σπαει ελαφρως..θα προτεινα σε οποιον πεταει εξυπνάδες να διαβαζει και μετα να μιλα.σεβαστηκα τα οσα εγραψε ο telis gr αλλα βλεπω ότι μερικοι εχουν καλο στον εγκεφαλο και όχι μονο δεν καταλαβαινουν το απλο χιουμορ αλλα δεν ξερουν ουτε να διαβαζουν.ΕΓΩ λοιπον εξ αρχης απαντησα( ΠΟΣΤ 768) σε φιλο που δεν ειχε θεαση της δημοσιας τηλεόρασης.του ειπα τι να κανουν τα τρια χωρια ..να πανε στο δημο και να απαιτησουν θεαση της ΔΤ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.τωρα από πολιτικη και συστημικη αποψη αυτή η ΔΤ είναι στην digea αφου το γ......ενο κρατος στην ουσια με το κλεισιμο της ΕΡΤ εδωσε μονο σε αυτην όλα τα συν της ψηφιακης τηλεόρασης.οταν λοιπον εγω ακουω ελληνα πολιτη που πληρωνει για ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ να μην εχει,στην καλυτερη σχολιαζω το θεμα με χιουμορ και ειρωνια και στην χειροτερη με νευρα..όχι στο φιλο που με πρωτορωτησε αλλα στο σαπιο και διεφθαρμενο συστημα.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ η εκαναν πως δεν καταλαβαν οι επομενοι 'καλοθελητες' που μου απαντησαν εξ αρχης διχως καν να τους ρωτησω.όλα τα διαδικαστικα σε σχεση με το που εκπεμπει η ΔΤ και η digea τα γνωριζω η διαφορα με μερικους εδώ ότι εγω γνωριζω πολλα περισσοτερα γιατι παρακολουθώ από μεσα την ERT στις 11 δυτικα...την ΕΡΤ που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ..ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!!!!!!!!

Junior Member
    Uploads
    0

Επιγεια Ψηφιακη τηλεοραση......

ποιος μπορεί να με βοηθήσει με τα soft cam key για τα ελληνικά κανάλια στο(3.1 E) και να μου πει πως να το εγκαταστήσω στο VU+ SOLO openpli image?

Senior Member tseve's Avatar
    Uploads
    0

Re: Επιγεια Ψηφιακη τηλεοραση......

Quote Originally Posted by tazmania123 View Post
    ποιος μπορεί να με βοηθήσει με τα soft cam key για τα ελληνικά κανάλια στο(3.1 E) και να μου πει πως να το εγκαταστήσω στο VU+ SOLO openpli image?
    θα το κανεις οπως γινεται και με τον dream δλδ με ενα προγραματακι πχ το coreftp θα βαλεις ενα φρεσκο softcam στο usr-keys. υπαρχουν και πολλες ετοιμες οδηγιες για το πως γινεται στον dreambox.

VIP Member aetos01's Avatar
    Uploads
    100

Re: Επιγεια Ψηφιακη τηλεοραση......

η ΔΤ μετραει αναποδα!!!!θα εκτοξευτει???????????????:-d

Page 78 of 81 FirstFirst ... 285368737677787980 ... LastLast
Advertise Here

Tags for this Thread