Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 61 of 85 FirstFirst ... 1136515659606162636671 ... LastLast
Results 601 to 610 of 846

Thread: ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

New Member
    Uploads
    0

Re: ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ

Καλησπέρα, εδώ και καιρό έχω πονοκεφαλιάσει μεταξύ άλλων και για την αγορά νέου δέκτη. Στο σπίτι αυτή την στιγμή έχουμε δυο αλλά αρκετά παλιούς και sd μάλιστα, ο ένας δεν δέχεται ούτε κάρτα. Το τελευταίο διάστημα δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει αλλά δεν εκπέμπουν τα ίδια κανάλια και στους δυο δέκτες . Ενδιαφέρομαι για να αγοράσω έναν καλύτερο HD αλλά μέχρι τα 100 ευρώ (ζητάω πολλά). Έχω κάνει για πολύ καιρό την γύρα αλλά επειδή μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα τον αγοράσω οπωσδήποτε τον δέκτη θα ήθελα την γνώμη σας.

Ψάχνω για κάτι που να είναι γνωστό σχετικά, ώστε να είναι και πιο αξιόπιστο, αλλά να υπάρχει και καλό support. Επειδή είμαι απόφοιτος Δημοσιογραφίας και με αυτήν ασχολούμαι η ενημέρωση είναι το παν για εμένα και πρέπει να ενημερώνομαι από τα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα θεωρείται πως με τα lnb hotbird (13ο) και eutelsat w2 είμαι καλά; Έχω χρόνια το πιάτο, στο παρελθόν ήμουν συνδρομητής και σε δορυφορικά πακέτα αλλά μετά ήρθε η κρίση και τα γνωστά. Με αυτά τα χρήματα μπορώ να βρω κάτι καλό ώστε να μπορέσω να κάνω τίποτα «μαγικά» ώστε να παρακολουθώ και μη FTA κανάλια μπας και χαρώ μπαλίτσα και ταινίες. Είμαι αρχάριος και δεν έχω ασχοληθεί πρακτικά με το όλο θέμα μόνο έχω χαζέψει για ώρες στα Fora, απλώς έχω την εντύπωση πως τώρα με τις θύρες usb η δουλειά είναι πιο εύκολη συγκριτικά με το καλώδιο rs 232 και δεν θα δυσκολευτώ ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

2. Advertise Here
    Senior Member gr51's Avatar
    Uploads
    9

kalispera windjim
    se eyxaristo gia tin apanteisi sou
    Thanks

Senior Member
    Uploads
    0

να κανω μια ερωτηση σε δεκτες enigma2 για iptv webtv ποια plugin ειναι
    καλυτερα και προτιματε

Senior Member
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by blancoraul93 View Post
    Καλησπέρα, εδώ και καιρό έχω πονοκεφαλιάσει μεταξύ άλλων και για την αγορά νέου δέκτη. Στο σπίτι αυτή την στιγμή έχουμε δυο αλλά αρκετά παλιούς και sd μάλιστα, ο ένας δεν δέχεται ούτε κάρτα. Το τελευταίο διάστημα δεν ξέρω τι ακριβώς έχει γίνει αλλά δεν εκπέμπουν τα ίδια κανάλια και στους δυο δέκτες . Ενδιαφέρομαι για να αγοράσω έναν καλύτερο HD αλλά μέχρι τα 100 ευρώ (ζητάω πολλά). Έχω κάνει για πολύ καιρό την γύρα αλλά επειδή μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα τον αγοράσω οπωσδήποτε τον δέκτη θα ήθελα την γνώμη σας.

Ψάχνω για κάτι που να είναι γνωστό σχετικά, ώστε να είναι και πιο αξιόπιστο, αλλά να υπάρχει και καλό support. Επειδή είμαι απόφοιτος Δημοσιογραφίας και με αυτήν ασχολούμαι η ενημέρωση είναι το παν για εμένα και πρέπει να ενημερώνομαι από τα ξένα ειδησεογραφικά δίκτυα θεωρείται πως με τα lnb hotbird (13ο) και eutelsat w2 είμαι καλά; Έχω χρόνια το πιάτο, στο παρελθόν ήμουν συνδρομητής και σε δορυφορικά πακέτα αλλά μετά ήρθε η κρίση και τα γνωστά. Με αυτά τα χρήματα μπορώ να βρω κάτι καλό ώστε να μπορέσω να κάνω τίποτα «μαγικά» ώστε να παρακολουθώ και μη FTA κανάλια μπας και χαρώ μπαλίτσα και ταινίες. Είμαι αρχάριος και δεν έχω ασχοληθεί πρακτικά με το όλο θέμα μόνο έχω χαζέψει για ώρες στα Fora, απλώς έχω την εντύπωση πως τώρα με τις θύρες usb η δουλειά είναι πιο εύκολη συγκριτικά με το καλώδιο rs 232 και δεν θα δυσκολευτώ ιδιαίτερα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.
    File dwse Kati parapanw Kai pare ena LINUX MIPS Receiver.Metaksy 130-160€ tha vreis polla.I gnwsi an to theleis tha erthei me ton Kairo,diavazontas Kai rwtwntas.

Senior Member
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by makip21 View Post
    να κανω μια ερωτηση σε δεκτες enigma2 για iptv webtv ποια plugin ειναι
    καλυτερα και προτιματε
    Me to cccam ta kataferes?
    Plugins gia WEB:TSmedia,Greek stream,iptv list update.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by satuser1 View Post
    Me to cccam ta kataferes?
    Plugins gia WEB:TSmedia,Greek stream,iptv list update.
    ναι με το cccam ολα καλα τα plugin που αναφερεις τα βρισκω στο image online
    η πρεπει να τα εγκαταστησω χειροκινητα

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by makip21 View Post
    ναι με το cccam ολα καλα τα plugin που αναφερεις τα βρισκω στο image online
    η πρεπει να τα εγκαταστησω χειροκινητα
    επισης να ρωτησω κατι για IPTV κατι διευθυνσεις url που βρισκουμε στο νετ με ποιο
    plugin τις περναμε στο δεκτη

Senior Member
    Uploads
    4

Nai mporeis online na ta katevaseis apo ta plugins-extensions.Ta URL prepei na ta metatrepseis ( gia na deis pws katevase ena paketo apo to IPTV LIST UPDATE )
    Kai ta pernas se mpouketo pou mporeis na kaneis monos:Mpouketa-menu-prosthiki mpouketou.Allos tropos :me to plugin ADDSTREAMURL.

New Member DeareN's Avatar
    Uploads
    0

Τελικά για enigma 2 μια φθηνή και αξιόπιστη λύση με support ξέρουμε? Ευχαριστώ πολύ

Contributing Member kurt4000's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by dearen View Post
    Τελικά για enigma 2 μια φθηνή και αξιόπιστη λύση με support ξέρουμε? Ευχαριστώ πολύ
    ogtagon sf8hd
    149 EURO
    500 MHz starker Prozessor (Broadcom BCM7358 MIPS)
    512 MB DDR3 Memory
    128 MB NAND Flash Speicher
    SPI-NOR 4MB

Advertise Here

Tags for this Thread