Ferrari sim ssl83
Ferrari sim ssl83
A e ka proovuar dikush imagin e ri PBnigma VX-12 mips32el-OE2.0 eksperimental I cili eshte I vetmi deri tani me OE2.0 dhe punon me SSL84F ne DM500HD Ferrari sim?
*Aurora OPTUS (156.0°E)
*BulsatCom (39.0°E)
*GMM Packag (78.5°E)
*Ant-1/Le bouquet de Canal+(39.0/26.0E)
*BulsatCom (39.0°E)
*TNT Sat Viaccess (19.2°E) New Keys Fix
*TV Globo International (13.0°E)
*Cablecom Swiss (7301 Cable)
*UPC DIRECT (0.8°W)
*DigiTurk Cryptoworks (7.0°E)
*ORF & Austria Sat (19.2°E)
***Sky Link (23.5°E)
*Biss FULL *All Full Keys Updated
pershendetje, kush mund te me ndihmoje me nje imazh openpli te fundit te kete te instaluar cccam 2.1.4 per dm500s??ose dhe nemesis.
Imazhin e Fundit Te Open Pli per DM 500S e ke me poshte, CCcam e shkarkon nga plugin te Open Pli ca te duash, klm!!!
Linku
nuk eshte tamam OE 2.0
akoma operon me python 2.6 (qe eshte i OE 1.6) + qe driverat e patchuar aty nuk kryejne asnje funksion si HDMI CEC, IPTV (ate formatin e ri) etj etj
delfi thote qe ben dhe python 2.7 por s'e kam provuar, eshte eksperiemental, pak a shume version alfa apo beta!
Kam dm 500hd me ccam. Si mund te insaloj dhe mgcamd? Flm
Une kam te instaluar Dreamelite4.0_v001r3_OE1.6-dm500hd-SSL84F_belami dhe jam I kenaqur deri tani, por nuk instalohen disa Plugin si TSMedia, Mediastream, iptv updater MyTube te cilat tek PBnigma mesa kam lexuar punojne. N.qe.se provon dikush le te na informoje nese ja vlen ta instalojme kete version apo te presim per me vone. F.l.m.
Plugin per te shkarkuar settings ne menyre automatike direkt nga box juaj per enigma2. Bejini extrakt nga zip dhe vendoseni me ftp ne direktorine /tmp te box dhe instalojeni manualisht.