Faleminderit QIRI, ju pershendes.
Faleminderit QIRI, ju pershendes.
Po i spostoj keto postime tek tema perkatese e diskutimeve per cardsharing KETU
O te nderuar miqe, a duhet bere se pari UPDATE SSL e pastaj IMAZHI apo vetem IMAZHIN e gjat vendosjes se imazhit behet UPDATE edhe SSL?
Neqoftese duhet bere UPDATE ssl si ta beje UPDATE ssl83 ne ssl84 (SIM 2.10)
Pershendetje te gjithve , kam nje dm800 sim 2.01 a mund te me tregoj ndonjeri ndonje image te mir qe te ket dhe iptv ....
Pershendetje
Kam njė dm800 hd sim2.01 e flashova me fw. openpli4.0 pėr sim2 pas ristartimit me jep kėtė *Dream Multimedia -> error! *
normalish ket error e jep kur aparati nuk e lexon sim card a ka pasur kush ketė problem.
ckemi kush mund te me ndihmoj me futien e biss keys te marresi satelitor, problemi eshte se nuk e marr vesh ca modeli eshte jam mundu shum me e gjet porse se kam gjetur. shpresoj te me ndihmoni flm
Pershendetje miq, me ka rene ne dore nje dm800 i nje mikut tim, ka nje problem te madh qe nuk i punon karta e rrjetit, i kam futur disa imazhe me dream up po njelloj, nuk jep shenja jete karta e rrjetit vetem sa ndizen dy dritat ne fillim per pak sekonda dhe fiken. Bleva nje usb wireless vonets vap11g i cili thuhet punon me enigma2, nuk po e ve dot ne pune, kam lexuar nje procedure diku por pa sukses, ky ka dy kablla nje usb dhe nje lan, nuk e di a punon vetem me usb apo duhet dhe karta e rrjetit funksionale, kush ka perdorur ndonjeri wireless ne dm800 do me ndihmonte, flm.