Здравейте!
Търся някакъв енигма 2 приемник, чудя се дали да взема китайски дреамбокс дм800се или нещо по интересно. какъв сателитен приемник да си купя?
Благодаря, ви предварително
Здравейте!
Търся някакъв енигма 2 приемник, чудя се дали да взема китайски дреамбокс дм800се или нещо по интересно. какъв сателитен приемник да си купя?
Благодаря, ви предварително
Ако ме питаш лично, никакъв сглоби си компютър. Всички приемници са умряла работа, напудрена кутия с дисплей и до там.
Сега конкретно, марката не е толкова важна, колкото да е broadcom процесор, за сега те са най-добрите по отношение на картина и стабилен софтуер.
Най-добре да не е клонинг, защото на тях първо им увисва поддръжката.
Относно марки те са 2 в момента xtrend и VU.
Според мен VU е с по-слаба софтуерна поддръжка, но пък изработката му ми харесва повече.
За extrend имали батерийки които защитават от клонинги, но поне 5 години ще изкара една такава.
Май само ЕТ 4000 е без батерия от екстрендите ако това е проблема .
добре мерси![]()
Golden interstar LX1
Octagon SF8
Extrebd 4000
Ако бюджета ти е до 300лв.
Cloud ibox 2 plus - около 250лв.
Cloud-ibox 2 - около 220лв.
Openbox s6000 - около 200лв.
Sunray 800hd se - около 500лв., но е с троен тунер за dvbs2/c/t
Ако ще гледаш Булсатком на него с енигма 2, забравяй за sh4 базиран приемник(amiko, octagon, ipbox ,голден медии, фулан/спарк базиран); 11135 транспондера е "негледаем" с такива чудеса на техниката и енигма 2.
Ако гониш бюджет и мипс базиран приемник - xtrend 4000. Лично аз бих изключил дрийм и производните му.
Още един глас от мен за Xtrend ET4000.