Nuk ke perse te vendosesh nje imazh tjeter nqs te pelqen,duhet vetem te ndjekesh kete procedur dhe cdogje e ke ne rregull.http://www.satsupreme.com/showthread...etj/page99#983
Nuk ke perse te vendosesh nje imazh tjeter nqs te pelqen,duhet vetem te ndjekesh kete procedur dhe cdogje e ke ne rregull.http://www.satsupreme.com/showthread...etj/page99#983
Tjeta cuna
E provova me rs232 nuk me jep sinjal per lidhje.
E provova nepermjet internetit,as ip nuk po me le qe te lidhem me.
Nuk me ngelet gje tjeter vecse te gjej nje teknik te mire per ta riparuar.
Ju falenderoj per sugjerimet cuna
un personalisht nuk di te them cila image eshte me e mire per arsye se eshte relative, njoni preferon bjonde tjetri brune ose kuqaloshe prandaj mos prit pergjigje perfundimtare.
un mund te them qe un kam nja dy vjet qe perdor ne menyre fikse dream elite dhe sme ka zhgenjyer, si per memorie si per stabilitet ashtu dhe per prakticitet ne menu.
gjithashtu dhe kur kam instaluar ndonje plugin shtese si ts media etj skam pas probleme.
nese vendos ta provosh te sygjeroj versionin light jo ate komplet pasi merr me shume memorie dhe ka gjera (plugins etj) qe nje shikuesi te zakonshem nuk i duhen asnjehere, kurse versioni light i ka te gjitha ato gjera qe i duhen nje shikuesi te rregullt.
kalo mire
kush mund te me ndihmoj se si behet configurimi i vlc ne dm800 2.01 me image merlin 2 , qe te mund te shof iptv ku duhet ti vendos filen dhe si duhet ta configuroj nqs e di ndonjeri do me ndihmonte , po ashtu dhe antaret e tjer qe nuk jan "expert" ... flm .........
a mund te me ndihmoj ndonjeri , e kam fleshu dm800 sim 201 ssl84 me image te gabuar , tani shkoj deri aty per ta fleshu serish dhe ja nxjerr ip te ekrani mirpo sme merr asnje image me nxerr qe image seshte e sakt , a mund te me tregoj ndonjeri se qfar image duhet ti fus si fillim .................
pershendetje desha te se per instalimlin e TSmedia me dm 500hd a duhet te ndrohet edhe imazhi
se une e kam nemesis dual enigma dhe a punojin njekosisht edhe kanalet qe jen me ccam si sky it sky de etj
.flm
a din ndokush ndonje web te sigurt qe shiten Dreamboxat origjinal
ke ky linku ke
KETU
URGJENTE
ju lutem shume kerkoj ndihme nga ju, kam nje dm500s dhe me ka ngel drita jeshile ndez dhe nuk merr asnje komande.
A ka ndonje menyre per ta riparuar por pa e humbur linjen cccam qe e kam ??