cocu, per mendimin tim imazhi me i mire per E2 eshte PKT version 3.1 ose versioni 4, i kam provuar te gjithe imazhet qe jane ne qarkullim dhe une kam preferuar kete imazh, pershendetje shoku, Tung:
cocu, per mendimin tim imazhi me i mire per E2 eshte PKT version 3.1 ose versioni 4, i kam provuar te gjithe imazhet qe jane ne qarkullim dhe une kam preferuar kete imazh, pershendetje shoku, Tung:
TSmedia_6.7 for SH4 based receivers
Pershendetje.A ka mundesi me postu ndonji image per amiko alien 8900 shd enigma2 sepse nuk po mundem me marr nga faqet e me parshme un kam PKT_SPARK_7111_E2_HYPERION_Image nuk po e di cili version asht dhe po kam probleme me fotografi duket sikur me pas jo me c linje po problem i images se te kanalet shqip punon perfekt ndersa te sky de edhe digital+ kam probleme ,ndonji image tjeter ose version tjeter te mir.te instalum e ka punon me oscam 8883 .klm
Tung a ka mundesi me e postu imagen per amiko shd 8900 PKT_SPARK_7111_E2_HYPERION v3.1 ose 4.0 se nuk po mundem askund ta gjej.
ketu e ke shkarkoje te gjitha cfar te duhen i ke ne E2
duhet te kesh kujdes sepse imazh eshte shum i madh,hiqi disa skinsa se ka shume./usr/share/enigma2
faleminderit e mora imagen kishte aty edhe image me verziote tjera.
prsh kam nje alien 2 triple tuner e kalova ne enigma 2 hyperion4 ppor nuk di ku e ka vendin per te futur linjat apo me duhet ti shkarkoj ndonje plugin
Ne /var/emu/ ----- emulatoret (Atributet 755)
Ne /var/keys/ ----- linjat dhe konfigurimet
Ne /var/keys/cccamd.list ------ cline
Ne /var/keys/newcamd.list ----- nline (nqs ke)
Ne /var/keys/oscam.server ----- cline & nline te konvertuara per oscam
ose nqs do te perdoresh edhe te ashtuquajturin CCcam fut linjat
ne /var/keys/CCcam.cfg
Nqs do te perdoresh edhe kete te fundit, fut edhe filen cam ne /etc/init.d/ (atributet 755)
ma qon ne pm adresen e skype e un te tregoj.
Fillestari.ose kush do qe din.Pse nuk kam sinjal te RTK-ja me PKT_SPARK_7111_E2_HYPERION_Image ne reciverin amiko shd 8900