e rregullova.Nuk e kishte lnb.Fshiva kanalet dhe frekuencen nga xml dhe me pas restart e shtova frekuencen e futa ne kerkim dhe gjithcka vazhdon normalisht gjithsesi flm
e rregullova.Nuk e kishte lnb.Fshiva kanalet dhe frekuencen nga xml dhe me pas restart e shtova frekuencen e futa ne kerkim dhe gjithcka vazhdon normalisht gjithsesi flm
po per te thyer kodin e dreambox per ta lidhur me ftp nga ndonje program se username eshte root por passwordi eshte ndryshuar.A di ndokush si mund ta thyej?
Po nese e bej rikthim ne gjendjes fillestare root dhe dreambox do te jete apo nuk ndryshon edhe nese e ben rikthim ne gjendje fillestare
Fole me ate qe te ka ndryshuar kodin. Nese ka kaluar shume kohe dhe personi eshte zhdukur atehere vendos imagin nga e para.
Nese ben factory reset kodi rikthehet por ne imagin Gemini e pa emulator. Duhet ti vendosesh nje server addons tjeter si Tunisia Sat Addons ku mund te zbresesh emu.
Lexoj te gjitha postimet ketu e do mesosh shume gjera!
kete e di qe do te kthehen te gjitha dhe duhet dhe emulatori por mua me intereson vetem kjo qe mund te kthehet root dhe dreambox
se keto te tjerat i vendos vet ne menyr manuale me ftp dhe server
Te njejtin problem kam dhe une me frekuenza si psh "sky cinema" nuk kam sinjal,ndersa "sky cinema1" ka sinjal.
Por me vemendje duke kontrolluar te tere zonen ku jam, pashe qe tek fakulteti i inxhinierise ne Tirane ka shume antena te telefonise mobile, qe bejne interfernce ne mos kapjen e disa frekuencave.
Po ku ka shtet ketu ne shqiperi ,e te ankohesh.
Ketu vetem shetit ti eci drejt tymi,se per popullin se ruan njeri.
Prandaj i bie te spostoj antenen nga ai pozicion.
I hodha dm500s nje liste kanalesh 7,13,19 dhe 42 te vhannibal, kam disecq 4 koka.
13 dhe 19.2 jane ok, por me 7e, mund i madh per te kap sinjalin(e kam me sac me vete
me nje lnb).Me ben cudi se me aparat tjeter e kapja 7e me sekonda kur e levizja sacin(
here e coja te 23.5 dhe here te 7e).Shoh qe dm nuk te orientoka fare me sinjal.Konfigur
rimet jane ok. Ndonje ide si te veproj?
epo skam me cfar ti vendos imazh te ri sepse skam kabell rs 232 prandaj pyeta per factory reset nese e kthente ne default username dhe password sic jane ne gjendje fabrikore se aktualisht e kam cline per 1 vit por nuk mund ta lidh dm me pc nepermjet ftp