Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 83 of 101 FirstFirst ... 3358737881828384858893 ... LastLast
Results 821 to 830 of 1001

Thread: Spark Box: Golden Media, Amiko 8900 HD & Amiko Alien2, Edison Argus, SAB, etj

Member
    Uploads
    0

Re: Spark Box: Golden Media, Amiko 8900 HD & Amiko Alien2, Edison Argus, SAB, etj

Faleminderit OVISI12 dhe fillestari per ndihmen tuaj.

fillestari ne radhe te pare nese munde te me tregosh :si te vi deri tek nji oscam apo mgcamd per spark,do duhet dicka tjeter per Spark apo mjafton te instalosh oscam /mgcamd? Nese mjafton qe te instalosh njeren nga keto apo mbase edhe te dyjat,ku do te munde te i merrja si do ti fus ne Spark do te duhet mbase ndonji image per Spark apo Spark mjafton te mbetet si eshte keshtu .Nese me duhet ndonji image per Spark apo edhe per enigma2 ateher te lutem me trego se cilat jan.Une kam nji dreambox mbase gaboi po ne kete reciever jan disa proceduar tjera qe duhet ndjekur.
    Faleminderit

2. Advertise Here
    VIP Member fillestari's Avatar
    Uploads
    115

Re: Spark Box: Golden Media, Amiko 8900 HD & Amiko Alien2, Edison Argus, SAB, etj

Quote Originally Posted by Liberatori View Post
    Faleminderit OVISI12 dhe fillestari per ndihmen tuaj.

fillestari ne radhe te pare nese munde te me tregosh :si te vi deri tek nji oscam apo mgcamd per spark,do duhet dicka tjeter per Spark apo mjafton te instalosh oscam /mgcamd? Nese mjafton qe te instalosh njeren nga keto apo mbase edhe te dyjat,ku do te munde te i merrja si do ti fus ne Spark do te duhet mbase ndonji image per Spark apo Spark mjafton te mbetet si eshte keshtu .Nese me duhet ndonji image per Spark apo edhe per enigma2 ateher te lutem me trego se cilat jan.Une kam nji dreambox mbase gaboi po ne kete reciever jan disa proceduar tjera qe duhet ndjekur.
    Faleminderit
    Mjafton vetem te instalosh plugin.
    Pra, Plugin = oscam + mgcamd + cccam + etj etj
    Ketu http://www.satsupreme.com/showthread...etj/page82#813 te pjesa e dyte(Sistemi Spark) kam postuar nje plugin qe i ka te gjitha brenda, duke perfshire edhe shembujt per linjat, ti vetem do fusesh linjat e tua ne varesi te emu qe do perdoresh ne filet perkatese http://www.satsupreme.com/showthread...etj/page81#806
    Firmwaret e reja te sparkut mund ti shkarkosh online me pult, ose lere me ate qe ke.

Imazh E2 shiko kete pkteam ketu: http://www.satsupreme.com/showthread...etj/page78#775

Member
    Uploads
    0

Pershendetje fillestari

I hodha plugin per Spark, edhe instalova , mirpo nuk po munde te konektohem permes ddc ,telenet sikur me bene probleme edhe me del keshtu :Telnet Connected
    FTP Connected

Bootmanager: not found.
    Telnet Disconnected
    Telnet login incorrect!

Uploads
    115

Pershendetje fillestari

I hodha plugin per Spark, edhe instalova , mirpo nuk po munde te konektohem permes ddc ,telenet sikur me bene probleme edhe me del keshtu :Telnet Connected
    FTP Connected

Bootmanager: not found.
    Telnet Disconnected
    Telnet login incorrect!
    Me sa kuptoj une, sipas kesaj qe te nxjerr, mendoj se:
    Je duke perdorur DCC E1, mire eshte te perdoresh DCC E2 qe e shkarkon ketu
    Tjetra qe mendoj, mund te lidhet me user dhe password. Pra kete qe te nxjerr tyj e nxjerr ne rastet kur nuk ke passwordin e sakte.
    Normalisht default duhet te jene root/root.
    user = root
    password = root
    Nqs ja ke ndryshuar eshte tjeter gje pastaj

Member
    Uploads
    0

fillestari flm per ndihmen e dhene
    Ashtu sic me tregove ti ,tani e mora dcc edhe funksionoi,i futa linjen mirpo nuk reagon ,do te thote nuk i kap programet ato te cilat deshiroi.Ku munde te jete problemi ?

Uploads
    115

fillestari flm per ndihmen e dhene
    Ashtu sic me tregove ti ,tani e mora dcc edhe funksionoi,i futa linjen mirpo nuk reagon ,do te thote nuk i kap programet ato te cilat deshiroi.Ku munde te jete problemi ?
    E ke aktivizuar emulatorin? Cilin ke aktivizuar?
    Shko ne Manu - Plug in - zgjidh emu qe do te aktivizosh dhe jepi OK mbi te qe te behet 'pika' ne krah jeshile.

Member
    Uploads
    0

fillestari
    Une po shkoi tek Plug-in. nen 1 eshte plugin-camconfig.s e kam bere jeshil,mandej gjithashtu jeshil e kam mgcamd.sh4 ,ketu i kam vendos linjat .mbse nuk eshte emu e duher mirpo gjithsesi me keto te dhena qe i shkrova ketu ,mua ato nuk me punojn .Linjat tek mgcamd i vendosa ne baze te shkrimit tend qe ke bere tek faqja 81.

Uploads
    115

fillestari
    Une po shkoi tek Plug-in. nen 1 eshte plugin-camconfig.s e kam bere jeshil,mandej gjithashtu jeshil e kam mgcamd.sh4 ,ketu i kam vendos linjat .mbse nuk eshte emu e duher mirpo gjithsesi me keto te dhena qe i shkrova ketu ,mua ato nuk me punojn .Linjat tek mgcamd i vendosa ne baze te shkrimit tend qe ke bere tek faqja 81.
    Provoje ta ç'aktivizosh mgcamd dhe ta aktivizosh prape po aty ku je pa dale ne kanal TV. pastaj dil prit 2-3 sekonda dhe besoj do vije figura
    Nuk e di po ate plugin_camconfig.s pervec se e aktivizove nuk besoj se hyre brenda tij ??? Nuk ke pune me te, ç'aktivizoje. Ai eshte per te bere konfigurimet e fileve online per emu e ndryshme. Une nuk e di sesi i ben ai konfigurimet se nuk e kam testuar ndonjehere. Psh ne Enigma2 konfigurimet online per mgcamd jane te gabuara. Nderkohe qe konfigurimet ti i ke gati nga plugin qe kam derguar te faqja e meparshme. Pra nqs ke futur ata plugin qe kam derguar une ketu konfigurimet jane OK. Sepse edhe vete ata perdor. Kete mgcamd-sh4 sapo e testova dhe eshte OK.
    Megjithate provo njehere mgcamd 1.35a. Provoje ti besh restart boxit. Hap DCC - shko te telnet - pas [root@stlinux]# shkruaj reboot pra [root@stlinux]#reboot - jepi enter ne tastieren e PC.

PS: c'fare linjash perdor n-line apo c-line?? Kot pyes se me c'fare testova tani me mgcamd te dyja punonin.
    Per kujtese! n-line futen ne newcamd.list dhe c-line futen ne cccamd.list.

Member
    Uploads
    0

E bera ashtu si ke shkruar ti ne postimin e fundit,,mirpo nuk i hap kanalet,nuk e di mbase mos eshte ne pyetje edhe konfigurimi i ip .Une perdori c-line qe te mos e teproi me shume ,mundesisht me qite ketu edhe nji datei apo plugin ku munde ta e kthej nga fillimi ashtu si e kam blere recievern edhe ta kthej mbrapa sepse edhe ashtu ish shume i ngadalshem,se si po duket do te me merre shume kohe edhe nuk do te munde te bej dicka me shume.Me shkruaj te lutem edhe proceduren se si munde ta kthej recievern ne gjendje te meparshme.
    Faleminderit per kohen e humbur per mua .

Uploads
    115

E bera ashtu si ke shkruar ti ne postimin e fundit,,mirpo nuk i hap kanalet,nuk e di mbase mos eshte ne pyetje edhe konfigurimi i ip .Une perdori c-line qe te mos e teproi me shume ,mundesisht me qite ketu edhe nji datei apo plugin ku munde ta e kthej nga fillimi ashtu si e kam blere recievern edhe ta kthej mbrapa sepse edhe ashtu ish shume i ngadalshem,se si po duket do te me merre shume kohe edhe nuk do te munde te bej dicka me shume.Me shkruaj te lutem edhe proceduren se si munde ta kthej recievern ne gjendje te meparshme.
    Faleminderit per kohen e humbur per mua .
    Ketu ke imazhin qe te duhet.
    Ketu: http://www.satsupreme.com/showthread...gus-SAB-etj#10 ke menyren si ta hedhesh.

Per mendimin tim futi edhe nje imazh E2 qe te jesh brenda qe edhe sikur te te bllokohet njeri sistem kalon ne tjetrin dhe keshtu nuk ngelesh pa pare gje.
    Per sparkun shiko ketu se ke plugin emu etj etj

Advertise Here