παιδιά για το Nerithd ειναι τα ιδια biss?
(Eπειδη γεμισε η προηγουμενη ενοτητα (πανω απο 1000 post) ξεκιναμε μια καινουρια εδω....... )
παιδιά για το Nerithd ειναι τα ιδια biss?
(Eπειδη γεμισε η προηγουμενη ενοτητα (πανω απο 1000 post) ξεκιναμε μια καινουρια εδω....... )
Παρατηρω τον τελευταιο καιρο, σε καποια image για DM εχουν ενσωματωμενο ενα cam το Doscam vo 021 και να λενε οτι ανοιγει καποια πακετα (υπαρχει και στο υπαρχων φορουμ).Περι τι προκειται , πως γινεται εγκατασταση και σε ποιους δεκτες?
μια ακομη παραλλαγη της oscam ειναι , η οποια δουλευει και σαν emulator με κλειδια ( οπως η oscam ymod )
με κλειδακια παιζει το γαλλικο tnt στις 19 μοιρες , το ελβετικο SGR στις 13 , οσα καναλια του τουρκου στις 7 εχουν μεινει σε cryptowork αλλα και καναλακια σε biss.
καποιοι λενε οτι εχει καποιο " πειραγμα " και στελνει στοιχεια στον κατασκευαστη της αλλα δεν εχει αποδειχτει απο κανεναν ( δεν ειναι ανοιχτο λογισμικο οπως η oscam )
Πήρα σήμερα ένα pm που με ρωτούσε αν είμαι server.
με την ευκαιρία αυτή ,θα πω σε όλους τους ενδιαφερόμενους για κάτι τέτοιο,να μην ρωτούν άγνωστα άτομα γιατί πιστεύω, φυσικά από την 'θητεία' μου εδώ και μόνο ότι δεν θα πάρουν απάντηση από κανένα και εκθέτουν τους εαυτούς τους πιθανόν σε καποιους 'αετονύχιδες' .
Θυμίζω δε ότι είναι παράνομη ενεργεια και διώκεται ποινικά.
χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γεια σου κρητικοπουλλο,,, μου θυμισες τωρα τις παλιες "κακες" εποχες που με κατηγορησε ενας πατριωτης σου οτι ημουν εμπορος και πως πουλουσα καρτες...και εγω ο φουκαρας προσπαθουσα ματαια να τον πεισω πως με τον ιδρωτα μου εβγαζα το ψωμι των παιδιων μου...
Γειά σου φιλε μου.
Για γέλια πάντως δεν είναιεμένα και όπως λές κα εσένα κάτι τέτοια δεν με αγγίζουν καν αλλά με βάζουν σε σκέψεις......είναι από αφέλεια ή
γιαυτό και η τελευταία παράγραφοςγαι να μην μου ξαναστείλει κανείς
![]()
min stenachoriese apo esena den theloune tipotes,aplos psachnun na wrune tis kartes pu mirazounte stous "mikrous" kiklous.
Μήπως εχει κανεις ρε παιδια το " enigma2-plugin-softcams-mgcamd_1.35a-r6_mips32el.ipk " ????? το openpli 3 πλεον δεν υποστηρίζει plugin, Ευχαριστώ