υποστηρίζει
υποστηρίζει
θα ηθελα να πω κατι που σχετιζεται όχι μονο με τον-τους edision αλλα με ολους τους δεκτες γενικα.σεβομαι τις αποψεις ολων,αυτό όμως που δεν ανεχομαι είναι να ποσταρει καποιος σε μια ενοτητα και να σπεκουλαρει κατά του αντικειμενου της ενοτητας.αγαπητε κουκουρου εδώ η ενοτητα δεν ρωτάει αν σου αρεσει η όχι ο edision,εχει ενοτητα για να γραψεις ποιον δεκτη προτιμάς. διαβασαμε την εμπειρια σου που σε καμια περιπτωση δεν κανει τον-τους edision αχρηστους δεκτες._
σωστος ο φιλος και σε γενικη αναλυση ολοι οι δεκτες βγαζουν προβληματα ο πινγκουλουξ που εχω εγω τη δουλεια του τη κανει αν θες τον σουπερ δεκτη καλη τυχη
Έχω τον Edision Argus Miniplus HighSpeed 2 in 1 και τον έχω συνδέσει με τον δέκτη της nova στην έξοδο loop του miniplus και η συνεργασία τους είναι άψογη. Ισχύει το ίδιο με τον δέκτη του OTE ή θα έχω προβλήματα και αν ναι πως αντιμετωπίζονται αυτά.
εαν θες να βαλεις τον edision μαζι με τον kaon,θα χρειαστεις διακοπτη προτεραιοτητας.θα συνδεσεις τον edision στην θεση B(priority)και στην Α τον δεκτη της nova.
κοστιζει 12-13 ευρω.
dmtrpapa σε ευχαριστώ για την απάντηση. Να είσαι καλά.
Το κατάλαβα οτι μπερδευτκες. Και πάλι ευχαριστώ