Γεια σας
διάβασα κάτι για σύνδεση απο 2 εως 4 diseqc μεταξύ τους. Αποφάσισα να πειραματιστώ και συνδεσα 2 diseqc 1.1 στις εισοδους ενος diseqc 2.0 4x1 και επαιξαν ολα τα lnb που ειχα συνδεμενα. δεκτη εχω εναν edision piccollo. Δε ξερω κατα ποσο σωστο ειναι αλλα σε μενα δουλεψε
mx7 μας εστειλες..κι εμεις λεμε να βαλουμε ενα ακομα για 7 η 9 και λεμε τζαμπα ο κοπος θα παει και τα χαμαλικια στη σκεπη..ρισπεκτ..
Αυτο που ηθελα πετικε. Κσεκινασ με ενα lnb single ε τώρα δεν μου φτανει το Opticum 10/1. Παντα υπαρχει κατι να δοκιμάσεισ.
Η κακοκαιρια δεν σε ρωταει τι πιατο εχεισ!
ετσι ειναι..υγεια και να αντεχουν οι τσεπες μας οσο γινεται!
geia sas paidia.ena filos exei piato mazi me dekti kai mou zitise na tou vrw doriforo pou na xei arketa fta kanalia.poio mou protinetai gia lipsi apo kriti?efxaristw ek to proteron.
Πολλα ελευθερα ποιοτικα καναλια εινα στης 19.2 ανατολικα στα Γερμανικα.και για μπαλα στης 42 και στης 46 ανατολικα Τουρκικα και Αζερικα.
Καλησπέρα ,
Μένω στο Bahrain και έχω μια ερώτηση σχετικά με την σύνδεση ενος πανασατ. Μενω σε μια πολυκατοικία οπου στο διαμέρισμα έρχεται ενα καλώδιο το οποίο έχει 4 δορυφόρους (nilesat, arabsat, hotbird, eutelast). Στο διαμέρισμα έχω 2 δεκτες, ενα skybox F5S και ενα Pace HD831 (με νόμιμη συνδρομή). Το πρόβλημα μου είναι στην συνδεση του pace μιας και στην θέση Α του DiseqC είναι ο nilesat οπότε για να παίξει ο panasat αναγκάζομαι να του περνάω σήμα μέσω loophole απο τον skybox (εφόσον εχω συντονίσει το νοβασινεμα). Αυτή η λύση είναι αρκετη για να βλεπω τα περισσότερα καναλια αλλα όχι για όλα πχ το Eurosport δεν παιζει με τιποτα (ακομη και στις καλές μερες) και τα υπολοιπα HD ειναι με τις μέρες τους, αν εχει αέρα ή συννεφιά βλεπω το σημα να πεφτει (ειδικά ή ακρίβεια) και σχεδόν όλα τα HD και κάποια άλλα κανάλια να χάνονται εντελώς ή να μην βλέπονται με τα σπασίματα της εικόνας (pixel).
Υπάρχει κάποιος τρόπος (εκτός απο ξεχωριστή εγκατάσταση ατομικού πιάτου) ώστε να μπορέσω να συνδέσω τον pace απευθείας με το καλώδιο που κατεβάζουν στο διαμερισμα αντί του loophole (πχ χρησιμοποιώντας splitter ή diplexer);
Ευχαριστω
Για να παρεις το μαξιμουμ απο το πιατο και να εχεις ξεχωριστη συνδεση βαλε αυτο INVERTO Black Ultra HGLN Twin LNB.jpg ειναι i καλυτερη λυση.