Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 28 of 46 FirstFirst ... 3182326272829303338 ... LastLast
Results 271 to 280 of 454

Thread: Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας+Δορυφ/κά Νέα

Member
    Uploads
    1

Re: Εγκατάσταση δορυφορικής κεραίας+Δορυφ/κά Νέα

Quote Originally Posted by MX7 View Post
    Lnb Inverto Black Ultra HGLN στο κεντρο 3.1E και 4.8E. Mε τ`αλλα lnb δεν πιανεις digea.
    Lnb Triax TISI-001 στα ανατολικα 0.8W
    Lnb Inverto Slim στα δυτικα 7E
    Πρεπει να βρεις τροπο και τα τρια lnb na einai κολλημενα. Στο μεσαιο lnb εχω κοψει τη βαση του lnb με το πιατο kai exω βαλι μονωτικη ταινια.
    Έξυπνη σκέψη. Εύχομαι να μην έχεις προβλήματα σήματος με κακοκαιρία. Και πάλι σε ευχαριστώ.

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Γεια σας
    διάβασα κάτι για σύνδεση απο 2 εως 4 diseqc μεταξύ τους. Αποφάσισα να πειραματιστώ και συνδεσα 2 diseqc 1.1 στις εισοδους ενος diseqc 2.0 4x1 και επαιξαν ολα τα lnb που ειχα συνδεμενα. δεκτη εχω εναν edision piccollo. Δε ξερω κατα ποσο σωστο ειναι αλλα σε μενα δουλεψε

VIP Member MX7's Avatar
    Uploads
    17

Quote Originally Posted by ssouliss View Post
    Έξυπνη σκέψη. Εύχομαι να μην έχεις προβλήματα σήματος με κακοκαιρία. Και πάλι σε ευχαριστώ.
    Μια δοκιμη ηταν. Στη θέση της θα βαλω to Mabo 120.

Senior Member
    Uploads
    0

mx7 μας εστειλες..κι εμεις λεμε να βαλουμε ενα ακομα για 7 η 9 και λεμε τζαμπα ο κοπος θα παει και τα χαμαλικια στη σκεπη..ρισπεκτ..

VIP Member MX7's Avatar
    Uploads
    17

Αυτο που ηθελα πετικε. Κσεκινασ με ενα lnb single ε τώρα δεν μου φτανει το Opticum 10/1. Παντα υπαρχει κατι να δοκιμάσεισ.
    Η κακοκαιρια δεν σε ρωταει τι πιατο εχεισ!

Senior Member
    Uploads
    0

ετσι ειναι..υγεια και να αντεχουν οι τσεπες μας οσο γινεται!

Member
    Uploads
    0

geia sas paidia.ena filos exei piato mazi me dekti kai mou zitise na tou vrw doriforo pou na xei arketa fta kanalia.poio mou protinetai gia lipsi apo kriti?efxaristw ek to proteron.

Senior Member tseve's Avatar
    Uploads
    0

Πολλα ελευθερα ποιοτικα καναλια εινα στης 19.2 ανατολικα στα Γερμανικα.και για μπαλα στης 42 και στης 46 ανατολικα Τουρκικα και Αζερικα.

New Member
    Uploads
    0

Καλησπέρα ,

Μένω στο Bahrain και έχω μια ερώτηση σχετικά με την σύνδεση ενος πανασατ. Μενω σε μια πολυκατοικία οπου στο διαμέρισμα έρχεται ενα καλώδιο το οποίο έχει 4 δορυφόρους (nilesat, arabsat, hotbird, eutelast). Στο διαμέρισμα έχω 2 δεκτες, ενα skybox F5S και ενα Pace HD831 (με νόμιμη συνδρομή). Το πρόβλημα μου είναι στην συνδεση του pace μιας και στην θέση Α του DiseqC είναι ο nilesat οπότε για να παίξει ο panasat αναγκάζομαι να του περνάω σήμα μέσω loophole απο τον skybox (εφόσον εχω συντονίσει το νοβασινεμα). Αυτή η λύση είναι αρκετη για να βλεπω τα περισσότερα καναλια αλλα όχι για όλα πχ το Eurosport δεν παιζει με τιποτα (ακομη και στις καλές μερες) και τα υπολοιπα HD ειναι με τις μέρες τους, αν εχει αέρα ή συννεφιά βλεπω το σημα να πεφτει (ειδικά ή ακρίβεια) και σχεδόν όλα τα HD και κάποια άλλα κανάλια να χάνονται εντελώς ή να μην βλέπονται με τα σπασίματα της εικόνας (pixel).

Υπάρχει κάποιος τρόπος (εκτός απο ξεχωριστή εγκατάσταση ατομικού πιάτου) ώστε να μπορέσω να συνδέσω τον pace απευθείας με το καλώδιο που κατεβάζουν στο διαμερισμα αντί του loophole (πχ χρησιμοποιώντας splitter ή diplexer);

Ευχαριστω

VIP Member MX7's Avatar
    Uploads
    17

Quote Originally Posted by capriole View Post
    Καλησπέρα ,

Μένω στο Bahrain και έχω μια ερώτηση σχετικά με την σύνδεση ενος πανασατ. Μενω σε μια πολυκατοικία οπου στο διαμέρισμα έρχεται ενα καλώδιο το οποίο έχει 4 δορυφόρους (nilesat, arabsat, hotbird, eutelast). Στο διαμέρισμα έχω 2 δεκτες, ενα skybox F5S και ενα Pace HD831 (με νόμιμη συνδρομή). Το πρόβλημα μου είναι στην συνδεση του pace μιας και στην θέση Α του DiseqC είναι ο nilesat οπότε για να παίξει ο panasat αναγκάζομαι να του περνάω σήμα μέσω loophole απο τον skybox (εφόσον εχω συντονίσει το νοβασινεμα). Αυτή η λύση είναι αρκετη για να βλεπω τα περισσότερα καναλια αλλα όχι για όλα πχ το Eurosport δεν παιζει με τιποτα (ακομη και στις καλές μερες) και τα υπολοιπα HD ειναι με τις μέρες τους, αν εχει αέρα ή συννεφιά βλεπω το σημα να πεφτει (ειδικά ή ακρίβεια) και σχεδόν όλα τα HD και κάποια άλλα κανάλια να χάνονται εντελώς ή να μην βλέπονται με τα σπασίματα της εικόνας (pixel).

Υπάρχει κάποιος τρόπος (εκτός απο ξεχωριστή εγκατάσταση ατομικού πιάτου) ώστε να μπορέσω να συνδέσω τον pace απευθείας με το καλώδιο που κατεβάζουν στο διαμερισμα αντί του loophole (πχ χρησιμοποιώντας splitter ή diplexer);

Ευχαριστω
    Για να παρεις το μαξιμουμ απο το πιατο και να εχεις ξεχωριστη συνδεση βαλε αυτο INVERTO Black Ultra HGLN Twin LNB.jpg ειναι i καλυτερη λυση.

Advertise Here