kjo eshte ajo qe te duhet pasi ta kesh cpaketuar kte file bej kto veprimet me poshte.
nese moderatoreve u duket e vlefshme mund ta vendosin te manualet,ne te kundert do rim me vite te shpjegohet e njejta gje gjithe kohen.
1.cccamd~emri server~porta(12000)~usser name~pasword
2.hidhe kte file tek USB.
3.vendose USB tek amiko.
4.shtyp Menu>shko internet >net cofiguration.
5.kliko butonin (FIND) me shenjen e lupes c/hsdata.cfg.
6.tė shfaqet njė info tė cilėn ju pyet, nėse jeni dakord pėr tė lexuar kėtė formular dhėnave nga USB.
7.i jep ok.
8.Reboot your AMIKO........
per ata qe disponojne nje aparat amiko merrene kete file cpaketojeni me pas hapeni dhe mrenda saj do vendsni linjat tuaja sic i kam vendos une une ne kete rast kam vendos nje cccam linje per test ju ne qoftese do vendosni cccam linja shkruhet keshtu cccamd~soft4sat-com.no-ip.org~19100~bni58njt~soft4sat.com ne qoftese do vendosni mgcamd linja shkruhet kesshtu mgcamd~soft4sat-com.no-ip.org~19100~bni58njt~soft4sat.com~01020 30405060708091011121314 dhe nese do vendosni newcamd linja shkruhet keshtu newcamd~soft4sat-com.no-ip.org~19100~bni58njt~soft4sat.com~01020 30405060708091011121314 mbasi mbaruat bejeni save me pas hidheni ne usb hsdata.cfg vendosni usb ne aparat hyjme ne menu internet shtypim net client configuracion dhe tani jemi te linjat dhe tani shtypim butonin ne pult (FIND me pas jes fiket ndizet aparati vet dhe linjat jan brenda
Prsh. Te gjith ata qe kan ket aparat reser..amiko mini spiel hd
firmware
Ja dhe nje guide e posacme per te vendosur c-line ne Amiko_Series.
dhe nje video me detaje per Amiko spiel dhe te tjere si Amiko mini hd se etj..etj..
e pregatitur te vendoset per tek Manualet e Perdorimit.
a ka mundesi mem tregu se si me ja hedh nje cccam me cline ne amiko mini hd se se nuk kom njohuri rreth amikos qe ka mundesi dikush me tregu se si me hedh ne amiko cccam me cline
qe ka mundesi mem tregu pak a shum si me vepru ?????