ne rregull esht punon tek un
ne rregull esht punon tek un
Po me thoshte nji tip nga tunizia qe i hap keto kanale dhe ishte i gatshem te me jepte test line por un spaskam sinjal tek kjo frekuence...Po ashtu tha qe caid 09cd eshte rikthyer gjithcka ok dhe hapen te gjitha kanalet sd me gjith prima fila...
po ore ka snjale dhe te forte shume biles..80 me 85 perqind e kam une kete frekuence por me c-line nuk hapet dhe me sa shoh eshte paket bullgare. a ka ndonjeri informacion a hapet kjo paket me c-line apo eshte ne paering..flm.
Kam pergatitur nje guide orientuese sipas pervojes personale per gjetjen e sinjalit per disa satelite qe un i ndjek %e sinjalit nuk e kam vendos pasi varet nga aparati ne aparat
Une i kam nxjere gjate testimeve qe kam bere per gjetjen e ketyre sateliteve me nje aparat SD per gjetjen e sinjalit.Kush ka me shume informacion dhe per satelite te tjere qe un nuk i kam gjetur eshte i lutur ti postoje .keshtu kemi me shume mundesi qe te bejme nje guide komplete me te gjithe satelitet dhe gjithe frekuencat orientuese
si ka mundesi qe keto kanalet e Idman Azerspace 46e kam sinjal 74-75% dhe sapo prishet koha ikin plotesisht dha mbasi koha rregullohet prap 0 sinjal duan shum tu rivi sinjali?