Po eshte e vertete se disa kanale ne pakete e Sky-Italia nuk po punojne me kartat 9cd, tek une kanalet Sky-sport3, sky-sportplus, si dhe kanalet HD celio dhe realtv nuk punojne, te shohim cdo te ndodhe, ju pershendes.
Po eshte e vertete se disa kanale ne pakete e Sky-Italia nuk po punojne me kartat 9cd, tek une kanalet Sky-sport3, sky-sportplus, si dhe kanalet HD celio dhe realtv nuk punojne, te shohim cdo te ndodhe, ju pershendes.
Sipas informacioneve qe arrita te grumbulloja ne lidhje me sky ita 09cd thuhej se sky sulmonte dhe po digjte shume karta 9cd dhe nese tentohet te vihet karte e re ne sharing ata ta digjnin automatikisht. Deri tani ska asnje zgjidhje
Ka dy dit qe po punon si me probleme sky it prandaj.....
A hapen kanalet slovake ne 1w?mua me hapet vetem digi sport 1hd dhe digisport 3.flas vetem per slovaket se te tjerat jane ok dmth rumunet dhe hungarezet.
Pershendetje,
Kam aparat Dreambox 800 HD. Pyetja ime eshte, a mund te hapen kanalet e paketes Digitalb nqs abonohem ne ndonje nga serverat me pagese (Paid Cardservers) qe reklamohen ne kete forum dhe nqs po, nga cili?
Faleminderit.
moderatoret le ta fshijne se e postova padashje te njejten pergjigje dy here